2777
2789
عنوان

تکون نینیم😍🥺

233 بازدید | 33 پست

امروز برا اولین بار حس کردم❤️ دو بار محکم تکون خورد😅

همون لحظه با چشمای اشکی برا همه اقدامیا و منتظرا دعا کردم🥲💕ایشالا دامن همه اونایی که نینی دوست دارن سبز شه 

اللهم صل علی محمد وال محمد 

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

ای جان 😂 انشالله جوفتتون سالم و سلامت باشید 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وااای من ذوق🥺😍هیچ وقت یادم نمیره بکی از نزدیکانم باردار بود دستمو رو شکمش میزاشتم کاملا حس میکردم لگدشو😂😍ان شاءالله خدا نگهش داره برات صحیح و سالم جوجتو بغل بگیری زیرسایه حضرت نهدی و حضرت محمد و خدا در کنار پدر مادرش با قلبی شاد لبی خندون و روحی اروم و تنی سالم باشه

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

وااای من ذوق🥺😍هیچ وقت یادم نمیره بکی از نزدیکانم باردار بود دستمو رو شکمش میزاشتم کاملا حس میکردم ...

فداتشمممم عزیز دلممم بابت دعای قشنگت💕😍

عزیزممم😅😅

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
وااای من ذوق🥺😍هیچ وقت یادم نمیره بکی از نزدیکانم باردار بود دستمو رو شکمش میزاشتم کاملا حس میکردم ...

*حضرت مهدی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

فداتشمممم عزیز دلممم بابت دعای قشنگت💕😍عزیزممم😅😅

خدانکنه مامان مهربون♥️🥺

😁😅