2777
2789
عنوان

تکون نینیم😍🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فداتشممم ۱۸ عزیزم

الهي الان مثل پروانه پر ميزنه نه؟😍

من اولين تكوناي دخترمو ١٦ هفته حس كردم

الان كه ٣٣ هفتم يجوري پاهاشو فشار ميده و ميكشه رو شكمم نفسم بند مياد بعضي وقتا😂😂ميگم پروانه كوچولو تو كى انقد خشن شدى🥹

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

الهی عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش بگیری 💖💖

من ۹ هفته ام همش حس میکنم زیر دلم یه چیزی بالا پایین میپره اوایل فکر میکردم خیال میکنم ولی یکم که رفتم تو نخش دیدم نه واقعا انگار داره یه چیزی زیر دلم ورجه وورجه میکنه😂😂

بی‌حب‌علےنفس‌کشیدن...                                  ننگ‌است:)❤️‍🩹🥀

الهي الان مثل پروانه پر ميزنه نه؟😍من اولين تكوناي دخترمو ١٦ هفته حس كردمالان كه ٣٣ هفتم يجوري پاهاش ...

برا من عین ماهی لیز میخوره 

جوووووون دلم🥲🥺😍عزیزممممم 

خدا نگهش داره واست مامان مهربون

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
الهي الان مثل پروانه پر ميزنه نه؟😍من اولين تكوناي دخترمو ١٦ هفته حس كردمالان كه ٣٣ هفتم يجوري پاهاش ...

ای جانم درد داره موقع لگد زدن ؟؟ من خیلی دوس دارم زود بگذره برسم ب این دوران😍

برا من عین ماهی لیز میخوره جوووووون دلم🥲🥺😍عزیزممممم خدا نگهش داره واست مامان مهربون

عزيزم انشالله ماهي كوچولوتو به سلامت دنيا بياري❤️انشالله هركس كه  بچه ميخواد اين حسو تجربه كنه و هيچكس چشم انتظار نمونه💝

عزيزم انشالله ماهي كوچولوتو به سلامت دنيا بياري❤️انشالله هركس كه بچه ميخواد اين حسو تجربه كنه و هيچ ...

ایشالااااااااا❤️❤️❤️❤️❤️

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
ای جانم درد داره موقع لگد زدن ؟؟ من خیلی دوس دارم زود بگذره برسم ب این دوران😍

هميشه لگد نميزنه اما مثلا ي روز در ميون خيلي خشن ميشه و رسما ميخواد مثانه ي ادمو بتركونه😂يا وقتي ميچرخه پاهاشو ميزنه به دنده ها😂😂

اصلا عجله نكنيد هفته ها جوري ميگذرن كه يهو ميبينيد ماهاي اخريد

لذت ببريد از اين لحظات و از چيزاي كوچيك هم استرس و نگراني نسازيد براي خودتون❤️❤️

الهی عزیزم انشاالله به سلامتی بغلش بگیری 💖💖من ۹ هفته ام همش حس میکنم زیر دلم یه چیزی بالا پایین می ...

عزيزممم😍😂😂امكان نداره ٩ هفته بالا پايين بپره😂اون حركات روده ي خودتونه كه بخاطر كشيده شدن رحم يكم واضح تر ميفهمي و فكر ميكني بچست😂چون منم توهم ميزدم بچست

در اصل خيلي زود بخواي بفهمي ١٦-١٧ هفته يچيزايي حس ميكني❤️

هميشه لگد نميزنه اما مثلا ي روز در ميون خيلي خشن ميشه و رسما ميخواد مثانه ي ادمو بتركونه😂يا وقتي مي ...

الهی انشالله ب سلامت بغلش بگیری🥰🤲🏻

بیشتر دل تو دلم نیس جنسیتش رو بفمم برم خرید براش🥺

الهی انشالله ب سلامت بغلش بگیری🥰🤲🏻بیشتر دل تو دلم نیس جنسیتش رو بفمم برم خرید براش🥺

مرسي مهربون😍❤️انشالله شمام ب سلامت عبور كني از اين دوران

عزيزممم😍😂😂امكان نداره ٩ هفته بالا پايين بپره😂اون حركات روده ي خودتونه كه بخاطر كشيده شدن رحم يكم ...

ی سوال من الان یکم زیر شکمم و اطرافش احساس گرفتگی میکنم شبیه وقتی ک ادم دراز نشست بزنه و فرداش حس کنه عضلاتش منقبضه شبیه اون حالت اما خفیف تر 

وقتی عطسه یا سرفه میکنم بیشتر حس میکنم طبیعیه ؟ شماهم این حسو داشتین؟