الوناش مدیر عضویت: 1403/04/04 تعداد پست: 2612 عنوان تکون نینیم😍🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 33 پست امروز برا اولین بار حس کردم❤️ دو بار محکم تکون خورد😅همون لحظه با چشمای اشکی برا همه اقدامیا و منتظرا دعا کردم🥲💕ایشالا دامن همه اونایی که نینی دوست دارن سبز شه اللهم صل علی محمد وال محمد و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍 1403/11/09 | 12:31 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیعرفان عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 15173 ۱۸ هفته به سلامتی و دل خوش علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶
_reyhan1370_ عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 3048 عزيزممم😍😂😂امكان نداره ٩ هفته بالا پايين بپره😂اون حركات روده ي خودتونه كه بخاطر كشيده شدن رحم يكم ... 😂😂 اینکه اره زوده ولی انقدر ذوق دارم دلم و به همینم خوش کردم بچم شیطونه 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣 بیحبعلےنفسکشیدن... ننگاست:)❤️🩹🥀
ميساريا عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2338 ی سوال من الان یکم زیر شکمم و اطرافش احساس گرفتگی میکنم شبیه وقتی ک ادم دراز نشست بزنه و فرداش حس کن ... ٧ هفته هستيد؟اره تا سه ماه اول درد و گرفتگى حتي مشابه درد پريود طبيعيه عزيزماگه تو سونو مشكلي نيست نگران نباش اصلاكلا سه ماه اول من همه جور علائمي داشتم وحشتناك بود😬😬ماهاي ٤-٥-٦-٧ خيلي خوب بود الان ٨ هستم ديگه سنگينى و فشار اذيت ميكنه دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
fergal_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 1626 ٧ هفته هستيد؟اره تا سه ماه اول درد و گرفتگى حتي مشابه درد پريود طبيعيه عزيزماگه تو سونو مشكلي نيست ن ... انشالله ب سلامت بارتو میزاری رو زمین و چشمت ب صورت قشنگ دخترت روشن میشه😍😍 اره ۷ هفتمه سونو قلب تازه رفتم خداروشکر مشکلی نبود من بیشتر کسل و بیحال شدم و اشتهامو ب غذا از دست دادم میلم به هله هوله هست فقط 🤕