2777
2789

صبحتون بخیر🤍✨حالتون چطوره؟ 

ما امروز تصمیم گرفتیم از کار و مشغله های زندگی یکم فاصله بگیریم و روزمون رو پر انرژی شروع کنیم . 

و چی بهتر از ورزش کردن😍؟ 

خلاصه که ساعت ۶ بیدار شدیم و بعدِ صبحونه، زدیم بیرون و کلی ورزش کردیم باهم 

کل بدنم از الان درد میکنه ولی عاشق حس و حال بعد ورزش کردنم

احساس میکنم انرژی مثبت و شادی تو رگام جریان پیدا میکنه.

شما برای فاصله گرفتن از مشغله های زندگی چیکار میکنید؟

ورزشکارا هم اعلام حضور کنن تو تاپیک 😁😍

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبخت باشید و بمونین برای همم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

هوا سرده تو این هوا ادم میره بیرون مگ

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

میشه تایپیک آخرم منو راهنمایی کنید

نتونستم عکس بزارم بجاش کپی پیام هاشو گذاشتم

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

موقع ورزش گرممون شد و لباسای گرممون رو دراوردیم کلا😁😁 ولی اولش واقعا سرد بود

عکس بذار میاد من دیشب گذاشتم اومد

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

پیوسته باشه بهتر، نه فقط یهروز

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 
پیوسته باشه بهتر، نه فقط یهروز

هرکدوممون جداگانه ورزش میکنیم 

من ۶ ساله بدنسازی کار میکنم ، از ۱۰ سالگی هم شنا میکنم 

فقط فرصت مناسب پیش نمیاد دوتایی ورزش کنیم باهم 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼