2777
2789
عنوان

بهم پیشنهاد داده ول کن نیست با شات

1398 بازدید | 93 پست

بچه ها یکی از همکلاسی هام بهم پیشنهاد داد یه پسری که بددهنه ،سیگاریه و خود...ارض..می‌کنه از پیام هاش فهمیدم چکار کنم خیلی پافشاری کرد منم برای اینکه باهات بد نشه قبول کردم 

چجوری میشه لینک بزارم؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑😐بلاکش کن فقط بلاک

نمی‌خوام باهام بدبشه

دوسش ندارم ولی خوشم نمیاد کسی ازم ناراحت باشه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نمی‌خوام باهام بدبشهدوسش ندارم ولی خوشم نمیاد کسی ازم ناراحت باشه

پس خودتم میخوای دیگه

بلاک کن بره نمیکنی هم بگو فکرام کردم دلم نمیخواد تو رابطه باشم فعلا اشتباهه محضه تو رابطه بودن با همکلاسی

بعدشم سک سی کنه خوبه ولی خود.. بده؟ واقعا من نمیدونم ما دخترا چمونه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

دست به سرش کن

۲هفتس همین مارو کردم الان گیر داده بهم،گفتم اگه وابسته بشم خودکشی میکنم شروع کرد فحش دادن گو میخوری و...

گفتم من سنم کمه دوست ندارم وارد رابطه بشم آنقدر مخ منو برد دیشب قبولش کردم الان احساس بدی دارم

نفهمیدم منظورتو یعنی چی برای اینکه باهام بد نشه؟ یه درصد به این فک کن کات کنین مگه اون موقع باهات بد نمیشه؟ 

تورو خدا دخترا ساده نباشیم خودمونو قانع نکنیم این پسرا از صد تاشون یکی خوبه بقیه همه دنبال اینن بد بختمون کننننننننن

نمی‌خوام باهام بدبشهدوسش ندارم ولی خوشم نمیاد کسی ازم ناراحت باشه

هیکوقت با آدمی که در حده تو نیس خودتو پایین نیار .خودت مهمی ناراحتی اون برای برات مهمه آخه؟!چار روز دیگه یه درخواست دیگه ازت داشت بازم میخوای چون ناراحت نشه قبول کنی؟ 

منطقی نیست اصلا اینکارو نکن

چرا پیاماش و میخوای بزاری حالا بلاکش کن بره به جهنم که باهات بد میشه بزار بشه

نمی‌دونم این چه اخلاقیه دارم باید حتما چه دختر چه پسر رو راضی کنم 

برای اینکه باهات بد نشه قبول کردی!!!!!عزیزم چه جایگاهی توی زندگیت داره که مهم باشه باهات بد میشه یا ...

همکلاسیمه،راستش منم خیلی تنهام دوست ندارم کسی ازم دور شه،بهش گفتم بیا همون هملاکسی باقی بمون گوش نمی‌ده