mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1124 عنوان هر مردی از راه میرسه بهم میگه 173 بازدید | 6 پست هر مردی از راه میرسه بهم میگه معصومیت و شخصیتتو خیلی دوست دارم ولی من متنفرم ازین تعریف کردنا دلم نمیخواد معصوم باشم میخوام گرگ و درنده باشم 😂چکار کنم چهرم ازین مظلومی در بیاد - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱 1403/11/09 | 00:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسرفندوقیم عضویت: 1403/01/04 تعداد پست: 27371 ژل بزن فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
میلیاردرررآینده عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 منم خیلی میگن شخصیتتو دوست دارم و من ازین جمله خرذوق میشم😂😂حتا بیشتر از تعریفای ظاهری دوست دارم این جملرو
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1124 منم خیلی میگن شخصیتتو دوست دارم و من ازین جمله خرذوق میشم😂😂حتا بیشتر از تعریفای ظاهری دوست دارم ای ... تعریف شخصیتو منم دوست دارم ولی دوست ندارم بگن معصومی🤣 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
میلیاردرررآینده عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2234 تعریف شخصیتو منم دوست دارم ولی دوست ندارم بگن معصومی🤣 یهو حمله کن بهش تا ببینه معصوم نیستی🤣
somaliland عضویت: 1403/10/13 تعداد پست: 8659 منم ظاهرم بیش از حد مظلومه 🥲 🤷♀️ ولی دوست دارم اینطور نباشه رفتم فیبروز و بن مژه زدم باز مظلوم تر نشون میدم 😔😄
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1124 یهو حمله کن بهش تا ببینه معصوم نیستی🤣 🤣🤣🤣🤣 - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱