2777
2789
عنوان

آزمایشگاه خصوصی بهتره یا دولتی

381 بازدید | 11 پست

من برای ریزش موی زیاد دکتر برام آزمایش هورمون نوشته

دقیق نمیدونم چقدر فرق قیمتشونه ولی فکنم یک میلیون تفاوت قیمت داشته باشن

بنظرتون کدوم آزمایشگاه جواب دقیق تر میده؟عاخه من اگ خوب نشم همسرم دیگ دوباره نمیزاره آزمایش بدم

الان میخوام بدونم کسی هست تجربه داشته باشه کدوم بهتره؟و اینکه قیمت ازمایش هورمون چقدره؟؟

دولتی بهتره 

چون خصوصی ممکنه اصلا کارشناس ازمایشگاه انجام نده مثلا زیستی چیزی ازمایش رو انجام بوه

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دولتی بهتره چون خصوصی ممکنه اصلا کارشناس ازمایشگاه انجام نده مثلا زیستی چیزی ازمایش رو انجام بوه

عاخه یسریام میگن دستگاهای دولتی خوب نیستن و جواب دقیق در نمیاد

عاخه یسریام میگن دستگاهای دولتی خوب نیستن و جواب دقیق در نمیاد

نه عزیزم من دولتی کار میکنم دستگاه های ما زیر نظر علوم پزشکی هست همه چی تایید میشه ولی ازمایشگاه خصوصی درسته شاید دستگاه دیگه ای باشه ولز خب نظارت چندانی هم ندارن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

معمولا دستگاه های خصوصی دقت بیشتری داره قیمت آزمایش هورمون رو نمیدونم

عاخه یکی از دوستان هم گفت خصوصی ممکنه کارشناس آزمایشو انجام نده

نمیدونم کدوم برم هرکی یچی میگ🥲

عاخه یکی از دوستان هم گفت خصوصی ممکنه کارشناس آزمایشو انجام ندهنمیدونم کدوم برم هرکی یچی میگ🥲

به نظرم از دکترت بپرس کدوم آزمایشگاه برم که جواب دقیق تری داشته باشه 

من چه سونو و چه آزمایش همیشه میپرسم و دکتر چند تا خویش رو معرفی می‌کنه و اونی که معتبر تر هست میرم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

به نظرم از دکترت بپرس کدوم آزمایشگاه برم که جواب دقیق تری داشته باشه من چه سونو و چه آزمایش همیشه می ...

دکترمتلفنی ج نمیدن عاخه چون شلوغه حتی برای نوبت هم باید حضوری برم🥲

دکترمتلفنی ج نمیدن عاخه چون شلوغه حتی برای نوبت هم باید حضوری برم🥲

کاش همونحا میپرسیدی 

میتونی آزمایشگاه های شهرتون رو تو گوگل ببینی و نظرات کاربران رو بخونی که کدوم بهتره و کدوم مردم راضی تر بودن 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙