2777
2789
احتمالش کمه...ممکنه غدد شیری بزرگ بشن فکر کنی توده اس

امروز که اومدم بچمو شیر بدم یه توده حس کردم زیر سینم خیلی میترسم شیر دادم یکم کوچیکتر شد اما حس میکنم توهمه چون خیلی ذهنمو درگیر کرده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگ شدن غیر طبیعی و خارج شدن مایع زرد

برای نزدیکانم با این علائم نشون داد که دکتر شیر بچه رو قطع کرد و انگار توی سینه ش یه لیمو بود قشنگ برجستگیش دست میزدی مشخص بود کاملا گرده گرد

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      
بزرگ شدن غیر طبیعی و خارج شدن مایع زردبرای نزدیکانم با این علائم نشون داد که دکتر شیر بچه رو قطع کرد ...

برای من فقط شیر سفید میاد بیرون

بزرگ شدنش چطور بود؟کل سینه یا یه توده بود؟

بله من دوستم بعداز دو یا سه بار شیردهی فهمید که سرطان پستان داره و بلافاصله اولین جلسه شیمی درمانیش رو انجام دادن توی بارداری توده حس میکرد که همه میگفتن که غده شیریه ولی سونو تشخیص داد که نیست ولی بارز ترین علامت سرطان سینه خارش و راش پوستی زیر سینه بود پوست سینه شبیه پوست پرتقال شده بود اصلا نگران نباشید همه توده ها سرطانی نیستن و حتی خود سرطان سینه الان کشنده نیست البته انشالله هیچکس گرفتارش نشه ولی نترسید و برید سونو بدید

برای من فقط شیر سفید میاد بیرونبزرگ شدنش چطور بود؟کل سینه یا یه توده بود؟

نه بغل سینه ش انگار یه لیمو توی سینه بود دست میزدی حس میکردیم.خب اندازه ی سینه ها به هم نمی‌خورد کاملا بزرگ‌شده بود

همسرم پسرم فرشته های سیبیلوی من عاشقتونم      
امروز که اومدم بچمو شیر بدم یه توده حس کردم زیر سینم خیلی میترسم شیر دادم یکم کوچیکتر شد اما حس میکن ...

زیاد حساس نشو ولی حتما دکتر برو و معاینه شو که اگه خدایی نکرده توده هست زودتر خوب بشی

زیاد حساس نشو ولی حتما دکتر برو و معاینه شو که اگه خدایی نکرده توده هست زودتر خوب بشی

اره این قضیه درمانش خداییش سخته ولی نشد نداره آخرش درمان میشه متاسفانه اینقد زیاد شده و خوشبختانه دیگه پزشکان در درمانش تبهر خاصی پیدا کردن و حتی بهش دیگه نمیگن س طان یا کنسر پستان میگن بیماری پستان که اسمش هم هثل نندازه تو دل مریض 

اره این قضیه درمانش خداییش سخته ولی نشد نداره آخرش درمان میشه متاسفانه اینقد زیاد شده و خوشبختانه دی ...

اره ولی باید زود تشخیص داده بشه چون علائم خاصی هم نداره...یه بلاگر تو شیردهی متوجه کنسر سینه شد و زود عمل کرد

بله من دوستم بعداز دو یا سه بار شیردهی فهمید که سرطان پستان داره و بلافاصله اولین جلسه شیمی درمانیش ...

من باید با یدونه انگشتم معاینه کنم تا دستم برخورد کنه بهش مثل یه توپ بیضی حالت کوچیک که وسط سینمه شوهرم میگه از بافت های سینست بخاطر شیردهی بزرگ شده اما اینکه تو اون یکی سینم نیست خیلی نگرانم کرده

اره این قضیه درمانش خداییش سخته ولی نشد نداره آخرش درمان میشه متاسفانه اینقد زیاد شده و خوشبختانه دی ...

من باید با یدونه انگشتم معاینه کنم تا دستم برخورد کنه بهش مثل یه توپ بیضی حالت کوچیک که وسط سینمه شوهرم میگه از بافت های سینست بخاطر شیردهی بزرگ شده اما اینکه تو اون یکی سینم نیست خیلی نگرانم کرده

امروز که اومدم بچمو شیر بدم یه توده حس کردم زیر سینم خیلی میترسم شیر دادم یکم کوچیکتر شد اما حس میکن ...

لرز نداری شیر تو سی‌نت مونده نترس

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)