2777
2789
نه هیچ علائمی ندارم فقط یه چیز سفت حس کردم چیکار کنم خوبشه؟

برو زیر دوش یکم ماساژ بده ولی حتما دکتر هم پیگیری کن 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من باید با یدونه انگشتم معاینه کنم تا دستم برخورد کنه بهش مثل یه توپ بیضی حالت کوچیک که وسط سینمه شو ...

خواهری اصلا نترس و نگران نباش واسه اینکه خیالت راحت بشه برو اول یه سونو بده چون شاید مامو گرافی با توجه به شیردهیت نگیرن ازت ولی بعداز سونو خیالت راحته شاید کیست باشه و اصلا دکتر میگه ولش کن به حال خودش اینم بگم میشناسم چند نفری رو که حس توده داشتن رفتن گفتن کیسته و اصلا نیاز به درمان نداره من که با توحه به گفته هات میگم کیسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیش تر گفته شد که در مراحل اولیه سرطان پستان (سینه) ممکن است هیچ علائمی نداشته باشد، اما با گذشت زمان توده سینه، تغییر شکل بافت پستان یا سایر نشانه‌های هشداردهنده ظاهر می‌شوند و می‌توان متوجه شد که بیمار دچار سرطان سینه خوش‌خیم یا بدخیم شده است.

وجود توده در سینه یا زیر بغل:توده‌ها معمولاً سفت، بدون درد و با حاشیه‌های نامنظم هستند. گاهی نرم یا حساس‌اند و ممکن است با تغییرات پوستی همراه شوند.
تغییر شکل یا اندازه سینه:تورم، کاهش حجم یا عدم تقارن بین دو پستان. ممکن است با فرورفتگی یا کشیدگی پوست همراه باشد.

ترشح غیرطبیعی از نوک سینه:ترشح شفاف، شیری، زرد، خونی یا چرکی بدون تحریک یا فشار. می‌تواند از یک یا هر دو سینه باشد.

تغییرات پوستی در پستان:شامل فرورفتگی پوست، قرمزی و التهاب یا ظاهر پوست پرتقالی به دلیل تجمع مایعات لنفاوی.

درد مداوم در سینه یا زیر بغل:احساس تیر کشیدن، سنگینی یا سوزش مداوم.

تغییرات غیرطبیعی در نوک سینه:فرورفتگی ناگهانی، خشکی، پوسته‌پوسته شدن یا زخم. گاهی با افزایش حساسیت یا درد همراه است.

تورم غدد لنفاوی زیر بغل یا اطراف ترقوه:ایجاد توده یا برجستگی در ناحیه غدد لنفاوی. معمولاً بدون درد ولی گاهی با فشار همراه است.

تغییر در حس بافت سینه:سفتی یا ضخیم شدن غیرمعمول در بخشی از بافت پستان.

ابتلا به سرطان تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد که برخی غیرقابل کنترل مانند جنسیت، سن، سابقه خانوادگی و ژنتیک و برخی قابل کنترل مانند اضافه‌وزن، کمبود فعالیت بدنی، مصرف الکل و قرار گرفتن در معرض پرتوهای مضر هستند. شناسایی زودهنگام عوامل خطر و پیشگیری به کاهش ابتلا و افزایش امید به زندگی کمک می‌کند.