2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 196440 بازدید | 5480 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الهی خیره .خبر بده من چشم به راهم .بی بی نزدی ؟؟

ان شاالله، چشم عزیزم ، نه نزدم

دفعه قبل که مثبت شدم چند روز یه گرفتگی خیلی واضحی توی رحم حس میکردم ، ایندفعه ولی اینجوری نشدم

ان شاالله، چشم عزیزم ، نه نزدم دفعه قبل که مثبت شدم چند روز یه گرفتگی خیلی واضحی توی رحم حس میکردم ...

به علایم توجه نکن بعدم بارداری با باردراری فرق میکنه عزیزم .انشالله خیره

ماشالا چه صبر و حوصله ای دارین شما الانم مشخصه دیگه

یکم سخته ولی سعی میکنم به حرف دکترم گوش بدم ، میگم حتما بر اساس تجارب شون یه دلیلی دارن که برای روز ۱۶ آزمایش مینویسن.

وسوسه شده بودم روز ۱۲ برم آزمایش بدم باز گفتم حتی اگه منفی باشه بازم من ۱۶ آزمایش میدم ، پس بهتره صبر کنم

ان شاالله، چشم عزیزم ، نه نزدم دفعه قبل که مثبت شدم چند روز یه گرفتگی خیلی واضحی توی رحم حس میکردم ...

خبر بده عزیزم بهمون نتیجه آزمایشت رو، انشالله که مثبته تا اخرش

دیشب خیلی فکر کردم .گفتم یا امام رضا من به خاطر تو شهرت انتخاب کردم نه به خاطر مرکز خودت هوام داشته ...

امام رضا ضامنت بشه عزیزم، نگران نباش ،منم استرس دارم به خدا هزارتا فکر وخیال می کنم آخه من یه مشکلی دارم که هم ای وی اف برام بده هم بارداری و سپردم به خدا

ان شاالله نه فقط ۳ روز اول کمی مراعات کردم ، بقیه روزا خیلی عادی مثل همیشه بودم

منتظر انرژی مثبتت هستیم عزیزم

اگه وقت داشتی یه کم از تجربیاتت که مثبت شدی واسمون بزار تا استفاده کنیم من که کلا رد دادم 😂 دو روزه قرص ال دی تموم شده و منتظرم پریود بشم و به امید خدا برم واسه تحریک تخمدان ،هرچی این چند وقته خوندم که چی کار کنم و چی بخورم واسه مثبت شدن یادم رفته🤭