2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 196415 بازدید | 5480 پست
امام رضا ضامنت بشه عزیزم، نگران نباش ،منم استرس دارم به خدا هزارتا فکر وخیال می کنم آخه من یه مشکلی ...

امام رضا رو قسم بده به جوادش انشالله همه چی به خوبی پیش بره

ما های که قدم توی این راه سخت و درد اور میزاریم واقعا خدا بهمون صبر و توان میده .توکل بر خودش الهی خیره برای همه مون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منتظر انرژی مثبتت هستیم عزیزم اگه وقت داشتی یه کم از تجربیاتت که مثبت شدی واسمون بزار تا استفاده کنی ...

ان شاالله خیر و مصلحت مون با خواسته دلها مون یکی باشه

شما که تعیین جنسیت هستید ممکنه همین ماه انتقال بدن یا حتما فریز میشه ؟

فعلا تمرکز تون بزارید روی پانکچر ، توکل کنید به خدا و آرامش تون حفظ کنید ، کیفیت جنین خیلی مهم هست تا این حرف ها و سخت گیری هایی که میکنن چی بخوریم و چی نخوریم

دیشب خواب میدیدم آزمایش مثبت شد و بعد جنین تو رحم نبود و دست خودم بود ازش مراقبت میکردم مدام به همه یادآوری میکردم مواظب باشید اذیت نشه تا قلبش تشکیل بشه 😁

تو کشوی کوچیک میخوابوندمش از بس کوچیک بود کسی لگد نکنه ، با اینکه خواب عادی نبود ولی حس قشنگی داشت

ان شاالله خدای بزرگ و مهربون به زودی حس قشنگ مادر شدن و مادری کردن قسمت ما کنه ، الهی آمین

ان شاالله خیر و مصلحت مون با خواسته دلها مون یکی باشه شما که تعیین جنسیت هستید ممکنه همین ماه انتقال ...

ایشالا 🤲

طبق تجربه دوستان که ابن سینا تعیین جنسیت انجام دادن فریز میشه

نمیدونم والا من الان ۴۰ سالمه و میترسم اصلا جنین نداشته باشم 😔ولی توکل به خود خدا تا ببینم چی میشه

ان شاالله خیر و مصلحت مون با خواسته دلها مون یکی باشه شما که تعیین جنسیت هستید ممکنه همین ماه انتقال ...

برای پانچر چیکار کنم ؟؟مکما خاصی باید بخورم ؟؟پریود بشم باید داروهام شروع کنم