2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 196448 بازدید | 5482 پست
برای پانچر چیکار کنم ؟؟مکما خاصی باید بخورم ؟؟پریود بشم باید داروهام شروع کنم

مکمل های حاوی اینوزیتول خیلی خوبه ، من اینوفولیک میخوردم برای پانکچر دکتر فرتیل اید هم داد ، تو مطب اکثرا از اووبوست راضی بودن

مکمل های حاوی اینوزیتول خیلی خوبه ، من اینوفولیک میخوردم برای پانکچر دکتر فرتیل اید هم داد ، تو مطب ...

دکتر منم اینوفولیک داده و خودمم نزدیک دوماه فرتیل سی ام و اوابوست میخورم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فرتیل سی ام که برای انتقال میخورن

فردا قرص فرتیل سی ام تموم میشه به نظرت نخورم تا موقع انتقال ؟؟چون گرونم هست بزارم همون موقع بخرم

الان هر ده روز ابوابوست میخورم روزی دوتا میشه هفتصد هزار تومان .یک بسته اش 4200

فردا قرص فرتیل سی ام تموم میشه به نظرت نخورم تا موقع انتقال ؟؟چون گرونم هست بزارم همون موقع بخرم الا ...

آره فعلا تمرکز روی پانکچر بزارید ، اگر ان شاالله تعداد تخمک زیاد باشه ،انتقال دو تا سه ماه بعد میفته ، اینهمه وقت خیلی میشه بخورید

تازه اگر سیکل انتقال تون لانگ باشه که طولانی تر میشه

ورزش یا رزیم خواستی داشتید ؟همسرتون چی میخورد ؟

من روزی نیم ساعت تا یک ساعت پیاده روی داشتم ، کلا قند مصنوعی و فستفود حذف کردم و مصرف روغن هم خیلی کم ، سعی میکنم سالم خوری داشته باشم .

همسرم هیچ کاری نکرد الان میگم کاش عجله نمیکردیم حداقل ۳ ماه قبل پانکچر مکمل میخورد