2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106244 بازدید | 4122 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاوین جان و جیگرجان ،شماهایی که مثبت شدین و لک و خونریزی هم داشتین تو بارداریتون،یه چندتا سوال داشتم،اینکه دارو انتقال شما هم آسپرین بود هم آنوکسا؟ و موقع خونریزی و لک دکتر آسپرین رو قطع میمرد براتون و ولی همچنان هر روز آنوکسا رو تزریق میکردین؟؟؟

و اینکه استرادیول رو از چه روزی از سیکل انتقال شرو کردین به مصرف و روزی چندتا؟

دوستان کسی میدونه داروهای انتقال دکتر مهرنوش امیری دقیقا چی هستن؟

ببین مهرنوش امیری، میخوای انتقال بدی قبل از دوره انتقالت باید یه سری دارو ها رو استفاده کنی و یه امپول زیر جلدی هم بزنی بعد که پریود شدی، دارو های انتقال رو شروع کنی.

تو دوره قبل از دوره انتقال، یه قرض ضد بارداری میخوری که اسمش رو یادم نیست، بخوای میتونم تو ویدیو هایی که ضبط کردم نگاه میکنم، ولی گفت ۲۱ روز بخور، آس آ هم داده بود، و فکر میکنم وسط ها ی همین دوره یه آمپولی زیر جلدی هم هست اونم میزنی، که باعث میشه تخمدان ها کامل بره تو فاز خاموشی. بعد پریود میشی، و باید استرادیول رو شروع کنی.

عزمزمه از جیگر چخبر

سلام عزیزم چطوری خوبی؟😍 من اینجام 😅 خدارو شکر خوبیم🥰 ۴۵ روز مونده تا نی نی دنیا بباد ، محتاجیم به دعا هاتون😘

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لاوین جان و جیگرجان ،شماهایی که مثبت شدین و لک و خونریزی هم داشتین تو بارداریتون،یه چندتا سوال داشتم ...

سلام عزیزم من فقط یک بار لک دیدم روز نه با ده بود به اندازه سر چوب کبریت قهوه ای بعد دیگه هیچی به لطف خدا تا الان ، آیمرین کداشتم ولی انوکسا داشتم تا ۱۲ یا ۱۳ هفته و اینکه استرادیول لعنتی از اول بود تا ۱۳ هفته کمکمقطع کردیم از این قرص متنفرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جیگر خبری نیست ازش، یکی از پیام هاشو جواب بده شاید ببینه بیاد از خودش خبر بذه, ولی فکر کنم خیلی کم م ...

سلام عزیزم خوبی ؟ من اینجام 😅 آره کممونده به لطف خدا ۴۵ روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40