2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109112 بازدید | 4150 پست
سلام دوستانمن ۳۸ سالمه.مرکز ابن سینا پیش دکتر اکبری میرم.۱ مرداد پانکچر شدم که ۲۱ تخمک کشیدن که ۱۶ ت ...

سلام عزیزم

منم همون مرکز با همون دکتر درمانمو انجام دادم

من تخمک هام اشتباه نکنم ۲۶ با ۲۸ تا بود

که گفتن ۱۴ جنین شده که اگر درست خاطرم باشه ۱۰ تا گرید a و دو تا گرید b

نمیدونم شاید شاید کیفیت تخمک یا اسپرم خوب نبوده

من میخواستم تعیین جنسیت کنم به این دلیل که چون دو تا انتقال میدن اگر جفتش گرفت جنسیت متفاوت باشن

ولی دکتر اکبری گفت تعیین جنسیت شانس پایین میاره برا همین دیگه ریسک نکردم و گفتم تعیین جنسیت نمیخوام

بچه اولمم هست دیگه زیاد فرق نمیکرد برام

به نظرم اگر مجدد خواستین پانکچر بشین خیلی خودتون و همسرتون تقویت کنین از حداقل سه ماه قبل

ایشالا که به کارهاتون خوب پیش بره و به خواسته قلبیتون برسین❤️

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزممنم همون مرکز با همون دکتر درمانمو انجام دادممن تخمک هام اشتباه نکنم ۲۶ با ۲۸ تا بودکه گفت ...

سلام عزیزم.برات آرزوی موفقیت می کنم. انشالله بهترین ها برات رقم بخوره. همسرم واریکوسل عمل کرده و مورفولوژی ۱بود قبل و بعد از عمل هم فرق چندانی نکرد.خودم هم بعد از سزارین لوله راستم بسته شد. به خاطر سنم هم کیفیت تخمک ها اومده پایین. من در کل از عملکرد ابن سینا راضی نبودم احتمالا مرکز رو عوض کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول گفتن ۳ تا جنین داری برای تعیین جنسیت و ۳۵ ملیون گرفتن و در نهایت فقط ۱جنین رو تعیین جنسیت کردن. همه چیز هم در نهایت حواله دادن به خودمون.گفتن اشکال از خودتون بوده. خیلی ناامید شدم.پس اگر بازم وارد سیکل بشم جنینی تشکیل نمیشه.

اول گفتن ۳ تا جنین داری برای تعیین جنسیت و ۳۵ ملیون گرفتن و در نهایت فقط ۱جنین رو تعیین جنسیت کردن. ...

خداروشکر برای من خوب پیش رفت

ولی اگر میخوای عوض کنی و هزینه مهم نیست مام هم خوبه به خصوص دکتر لاهوتی

باز هم بیشتر تحقیق کن ایشالاخیلی زود به نتیجه دلخواهتون برسین❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر برای من خوب پیش رفتولی اگر میخوای عوض کنی و هزینه مهم نیست مام هم خوبه به خصوص دکتر لاهوتیب ...

خدا را شکر عزیزم.ممنون عزیزم.بله دکتر لاهوتی رو می شناسم. ببینیم خدا چی می خواد.

سلام عزیزممنم همون مرکز با همون دکتر درمانمو انجام دادممن تخمک هام اشتباه نکنم ۲۶ با ۲۸ تا بودکه گفت ...

سلام عزیزم بهتری؟! 

چجوری تقویت کنیم؟! چه چیزاییی خوبه. 

بعد اینکه برا پرونده تشکیل و اینا بریم دارو بدن چندوقت طول میکشه

وکی میگن بریم برا تخمک کشی وانتقال؟؟ 

اللهم،همان که میدانی ... :)
سلام،خوبین اونایی ک باراول مثبت شدن مشکلشون چی بود من تنبلی شدید دارم ینی باراول مثبت میشم همسرمم آز ...

من عزیزم 🥰منم تنبلی تخمدان داشتم همسرمم سالم بود از ۲۵ تا تخمک فقط ۴ تا جنین شد همه رو انتقال دادن که خدارو شکر یکیش گرفت😁

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان برام یه سوال پیش اومده میشه راهنماییم کنین من شهریور تخمک کشی دارم اگه جنین داشته باشم ه ...

مونده به بدنت و تصمیم دکتر 

من تخمکم زیاد بود و احتملا هایپر شده بودم موند برا ۲ ماه بعد انتقالم بعضی ها ام کم تخمک دارن چند روز بعد انتقال میدن

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان من امروز رفتم سونو nt و ۱۲ هفته ۵ روزم بود و گفت نی نی ها دختره.حالا دختر بزرگم گریه میک ...

ای جااانم آزی جون خیلی مبارکه به سلامتی بغل بگیری عزیزم

چه خوب که جنسیت هم گفته

آخی عزیزم

البته ان تی قطعی نیست به خصوص دختر

احتمال اینکه تغییر کنه هست

ایشالا که هر چی به صلاحتون رقم بخوره عزیزم

به خواهرشوهرم گفته بودن دختر

اومدن تعیین جنسیت خیلی خیلی مفصل گرفتن بعد چند وقت که رفته بود برا سونو دکترش گفته بود جنسیت هم که گفتم پسره ؟

بیچاره ها کپ کرده بودن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دیروز صبح برام سه تا انتقال دادن اونجا جنین شناس که با دکتر صحبت میکرد فکر میکنم گفت (ای بی پلاس ...

غزال جون مبارکه عزیزم ایشالا دو هفته دیگه با خبرای خوب میای عزیزم

خوب استراحت کن 

چیزای مقوی بخور

ایشالا خیره

1
5
10
15
20
25
30