2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 109112 بازدید | 4150 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آزمایش جدید گرفتیم تعداد کم شده بود حرکت هنوز صفره فقط مورفولوژی بالا رفته بود

سلام عزیزم 

ممنونم یادت بود و گفتی 🌹

ان شاء الله بزودی حل بشه و مامان یه نی نی سالم و صالح بشی. 

راستی Dfi هم توی آزمایش بود؟ تغییر کرده؟ 

عزیزم علایم چیا داریکم و زیاد شده؟

درد زیر شکم و کمر کمتر شده 

حالت تهوع کمتر شده 

سینه هام خیلی باد کرده و درد میکنه به شدت

دیگه زیر شکمم یکم سنگین شده بلند شدنی نشستنی یکم درد میاد 

یه دفعه رو به بالا هم‌نمیتونم پاشم باید به پهلو برگردم 

خیلی دوست دارم زود تر شکمم بزرگ‌بشه دعا کن زود بگذره لگداشو خس کنم تقریبا زود بخواد لگد بزنه ۶ هفته دیگه

دیر لگد بزنه ۸ هفته دیگه😇🥰😍

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درد زیر شکم و کمر کمتر شده حالت تهوع کمتر شده سینه هام خیلی باد کرده و درد میکنه به شدتدیگه زیر شکمم ...

ای جانممم عزیزم

خیلی زود حس میکنی ایشالا

روزا برا توهم دیر میگذره؟

من امروز یکم تهوع کم شده نگران شدم

راستی استراحتت در چه حد هست

چیکارا میکنی طول روز؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ای جانممم عزیزمخیلی زود حس میکنی ایشالاروزا برا توهم دیر میگذره؟من امروز یکم تهوع کم شده نگران شدمرا ...

🥰 ایشالله، آره خیییلی دیر میگذره ، خب خدارو شکر نه بابا نگران نباش😅 خداتو شکر کن کم شده، استراحتم همونجور تبل بدترم شدم فقط میخورم میخوابم خیلی دیگه از خونه زندکیم و خودم بدم میاد مخصوصا که از بوی خونه بدم میاد نه میتونم غذا بپزم نه تمیز کاری به خدا سرویس به زور میرم میام حمومم که نگم یه دفعه میرم زیر آب خیس شم مجبور بشم برم حموم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🥰 ایشالله، آره خیییلی دیر میگذره ، خب خدارو شکر نه بابا نگران نباش😅 خداتو شکر کن کم شده، استراحتم ...

دقیقا منم

همش دراز کشم برا سرویس و غذا بلند میشم 

حموم هم دیر به دیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منمهمش دراز کشم برا سرویس و غذا بلند میشم حموم هم دیر به دیر

میدونی چیه خستم خسسستتتههه فقطو فقط خدا عالمه خدا شاهده راضی نیستم پامو داخل خونه بذارم😭 بووووووو میییددده 😭 تا کی آخه 😔 میگن پایان شهریور خونه میدن همون مسکن ملی آخه ثبت نام کردیم و تا پول خواستن ریختیم حالا میگن میدن شب تا صبح به فکر اونم میگم یعنی میشه فقط خوابشو میبینم آخه جایی که هستم نه نور داره نه هوا خیلی گرمه توش چون فقط اتاقه 😔 خسته شدم تورو قرآن جون عزیزانت برام دعا کن خدا به زودی تا ۱ ماه دیگه خونمو بهم برسونه برم توش و یه بار با خیال راحت زندگی کنم حموم برم به خودم برسم برم بیرون گردش 😔 راحت تمیز کاری کنم😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی چیه خستم خسسستتتههه فقطو فقط خدا عالمه خدا شاهده راضی نیستم پامو داخل خونه بذارم😭 بووووووو م ...

عزیز دلم درکت میکنم 

ایشالا خیلی زودتر کار خونه اوکی بشه و با آرامش بیشتر ادامه بارداریتو بگذرونی و نی نی گلت اونجا به دنیا بیاد

من خودم که غذا درست نمیکنم همسرمم میخواد درست کنه بوی غذا انقدر حالمو بد میکنه که اصلا نگم

برا همین مامانم اکثره درست میکنه میفرسته یا از بیرون میگیریم یا مجبوری همسرم دیگه

البته حساسیتم نسبت به هفته های قبل کمتر شده

منم الان اینجا چون تو یه ساختمونم با جاری و پدر شوهرم اینا

دقیقا حالت زندانی دارم 

همش استرس دارم وای کسی نفهمه نیاد 

چون استراحت مطلقم دیگه تابلو‌ شده همه فقط میپرسن چرا نیستی کلا

منم منتظرم به امید خدا به سلامتی بگذرونم سونو ان تی بعد خبر بدم

ایشالا شرایط واسه جفتمون خوب پیش بره خواهری

تو هم خیلی زود بری خونه جدید ایشالا❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیز دلم درکت میکنم ایشالا خیلی زودتر کار خونه اوکی بشه و با آرامش بیشتر ادامه بارداریتو بگذرونی و ن ...

الهی آمین عزیزم ممنون بابت دعای خیرت خواهر😚😚😚 و بابت دلداریت آروم‌تر شدم😇 میدونم هر کی تو یه شرایطیه و براش سخته مطمئنم بسلامتی میگذرونی و بغل میگیری بچتو انشالله😍🥰 انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان

من ۳۸ سالمه.مرکز ابن سینا پیش دکتر اکبری میرم.۱ مرداد پانکچر شدم که ۲۱ تخمک کشیدن که ۱۶ تاش بالغ بود در نهایت گفتن ۷ تا جنینه که ۴ تاش ضعیفه نمیشه فریز کرد ۳ تا رو میشه تعیین جنسیت کرد مجددا گفتن از اون ۳ تا دو تاش غیر قابل انتقال(آنوپلوئید )بوده.....خیلی خیلی ناراحتم در نهایت گفتن ۱ جنین براتون فریز شده هیچ جواب درستی هم به من ندادن که چرا جنین تشکیل نشده...

کسی شرایطی شبیه من داشته دوستان؟

الهی آمین عزیزم ممنون بابت دعای خیرت خواهر😚😚😚 و بابت دلداریت آروم‌تر شدم😇 میدونم هر کی تو یه شرا ...

قوربونت عزیز دلمی😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40