2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106294 بازدید | 4124 پست
سلام عزیزم ممنونم.والا من دیشب فشارم رفته بود بالا از سردردم متوجه شدم و رفتم بیمارستان ۱۴ بود و دکت ...

ای وااای یعنی مراقب نبودی ؟؟ حالا از این بعد این قرص اومد 😔 منکه دیگه از قرص متنفرم یکی میگه یا تو دست یکی میبینم خییییلی بهم میریزم😔😪😪 احتمالا مال منم ان تی باشه فکر کنم آزمایش خونم داره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها چطورین

چقد تاپیک خوبیه خدا خیرتون بده

من همسرم دیالیز میشه یکبار پیوند ناموفق داشته الان باز میخواد پیوند بشه

25سالمه 33همسرم

هفت سال و نیمه اقدامیم

خلاصه میخوایم وارد سیکل ای وی اف بشیم..اسپرم همسرم الان بدون هیچ دارویی1,5میلیونن بدون تحرک و هیچی

بنظرتون اول تقویتش کنم بعد بریم مرکز یا بریم مرکز خودشون راهنمایی میکنن؟

میگم توی ازمایشگاه مرکز بریم شاید همینم نباشه چون دستی میشمرن

خودمم خداروشکر هیچ مشکلی ندارم

ازمایشو ببینید..چون بعد از پیوند کلیه نمیشه دارو خورد فورا،میخوایم تا مرحله تشکیل جنین پیش بریم انتقال بمونه برای شش ماه بعد پیوند❤️

خدایا؛میشه منم لایق فرشته کوچولو بدونی؟!توکلم به خودته خدای مهربونم🌹 لطفاً یه صلوات مهمونم کنید💜🤲
سلام بچه ها چطورینچقد تاپیک خوبیه خدا خیرتون بدهمن همسرم دیالیز میشه یکبار پیوند ناموفق داشته الان ب ...

زهرا حون خوش اومدی به جمع ما، من نظرم اینه که برید مرکز و از خودشون راهنمایی بخواین که بهترین تصمیم برای شما چیه. اینجوری پرونده تون سریعتر و شفافتر میره جلو. 

ما رو هم بی خبر نذار 😇 

امیدوارم که حال همسرت هم هر چه زودتر بهتر بشه

به امید خبر های خوب 😇

سلام مامان های آینده..

تبریک میگم به عزیزایی که به تازگی مامان شدن. 

کسی تازگی تعیین جنسیت ای وی اف کرده؟! تعییین جنسیت ای وی اف هم به اندازه ناباروری اش سخته منظورم امپول و داروهاس؟!   

وهزینه اش چقدرمیشه تقریبا؟! 

اللهم،همان که میدانی ... :)
سلام مامان های آینده..تبریک میگم به عزیزایی که به تازگی مامان شدن. کسی تازگی تعیین جنسیت ای وی اف کر ...

امپولها فرقی نمیکنن همون پروسه رو که ناباروری میره شما هم می ری و فقط یه مرحله اضافه تر داره تو ازمایشگاه که ببینن جنین ها جنسیتشون چیه. هزینه رو منم خودم نمیدونم.

آره خودشه انشالله که به سلامتی بگذره

سلام عزیزم خوبی

نی نی ها خوبن؟

آزیتا جون دیروز وقت دکتر داشتم رفتم تو سونو گفت یه هماتوم کوچیک داری اگه باز خون ریزی یا لک بینی داشتی نترس

استراحت کن 

میگم شما لک هات تموم شدن به سلامتی؟

و اینکه تو سونو برات هماتوم تشخیص دادن؟

من هشت هفته و شش روزم

شما چند هفته ای الان فک کنم دو هفته اینا شما و جیگر جون جلو بودین

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خودشه انشالله که به سلامتی بگذره

سلام چطوری خوبی کی قراره بری غربالگری ؟ من این دوشنبه میرم نمیدونم اول باید برم سونو یا آزمایش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبینی نی ها خوبن؟آزیتا جون دیروز وقت دکتر داشتم رفتم تو سونو گفت یه هماتوم کوچیک داری اگ ...

سلااااام چطوری خوبی عزیزم 😍 نی نی مون چطوره خوبه؟ نمیدونم چرا حسم میگه دختره هی دوست دارم بگم دختر نازمون چطوره انشالله هر چی هست سلامت باشه 😍🤩 راستی منم داشتم هماتوم زده بود ۱/۱ سی سی ولی اصلا لک ندیدم من ، ماشالله چه زود میگذره انشالله به حق پنج تن صحیح و سالم بغل بگیریم😍😍به حساب دکتر منم ۱۱ هفته او ۲ روزم😍 قراره این دوشنبه برم غربالگری خیلی دوست دارم ببینمش سر شو دستو پاشو که چطور تکوم میده خودشو حالاااااا بی صبرانه منتظرم لگد بزنه😍 تا چند وقت بعد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلااااام چطوری خوبی عزیزم 😍 نی نی مون چطوره خوبه؟ نمیدونم چرا حسم میگه دختره هی دوست دارم بگم دختر ...

سلام جیگر جوون قوربونت عزیزم منم خداروشکر بهترم

برام اصلا تو برگه سونو چیزی ننوشته خود دکتر گفت 

ولی اندازه نگفت

ایشالا هیچ وقت لک نبینی استرس میاره

آخ فدات عزیزم اون سری هم بهم گفتی دختر خودمم همچین حسی گرفتم

ایشالا هر چی که باسه فقطططط سالم و سلامت باشه به امید خدا

خوش به حالت میری ان تی

من هنوز خیلی مونده

میگم سلفری هم قراره بدی ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام جیگر جوون قوربونت عزیزم منم خداروشکر بهترمبرام اصلا تو برگه سونو چیزی ننوشته خود دکتر گفت ولی ا ...

زنده باشی عزیزم 😍 انشالله همیشه خوب باشی ، پس حتما خیلی کوچولو بود که ننوشته ، اره میدونم من هر روز خودمو چک میکنم ببینم چیزی دارم یا نه هر شب خواب میبینم خونریزی کردم از بس استرس دارم😅 آره حسامم الکی نیست 😂 انشالله هر چی که هست سالم صالح و عاقل باشه آیندش خوب باشه 😍 عزیزم چیزی نمونده که ۲ هفته بگذره توام میری راستشو بخوای منم وقتی میرم‌دکتر میبنم شکم همه گندست حسودیم میشه میگم حالا چقدر زمان میخواد بهشون برسم😅😅😅😂😂😂 تا اونجایی که من اطلاع دارم البته از تو همین نی نی سایت میگن اگر جواب غربالگری خوب نباشه میفریتن تا مطمئن بشن دیگه نمیدونم تا چه حد درسته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی عزیزم 😍 انشالله همیشه خوب باشی ، پس حتما خیلی کوچولو بود که ننوشته ، اره میدونم من هر روز ...

خیلی مراقب خودت باش

منم اونجوریم دیگه همش خودمو چک میکنم

معذرت میخوام تو سرویس هم همش چک میکنم

ایشالا روزای پر استرس تموم میشه برامون و به سلامتی نی نی هامونو بغل میگیریم به امید خدا

میگم اصلااا فک نمیکردم بعد مثبت شدن این همه استرس باشه و دیر بگذره

فک میکردم قسمت سخت مثبت شدن هست😅

بازم خدارو هزار مرتبه شکر 

ایشالا غربالگریتم عالی پیش بره عزیزم

خواهری تو هم برا من دعا کن همه چی خوب پیش بره

❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنده باشی عزیزم 😍 انشالله همیشه خوب باشی ، پس حتما خیلی کوچولو بود که ننوشته ، اره میدونم من هر روز ...

راستی تو فامیل و خانواده گفتی بارداری؟

من هنوز به هیشکی نگفتم 

فقط همسرم به مامانم گفته مامانم میدونه

نمیدونم کی خبر بدم

دیگه تو فامیلم تابلو شدم 

همه پیگیرن که چرا نیستین

از شانس منم هر روز یکی مهمونی میگیره

منم که استراحت تقریبا مطلقم

1
5
10