2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106445 بازدید | 4125 پست
سلام به همه من فردا بعد از ظهر میرم برای آزمایش،التماس دعا دارم از همتون

انشالله مامان شدی به حق همین ماه عزیز😍منتظر خبرای خوبیم

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه مدت پیگیر پیدا کردن دکترای خوب بودم هم تهران و هم یزد بیمارستان صارم دکتر صادقی و دکتر اطرج خو ...

منم اولین چک آپهام با دکتر تمیزی بود، تعهد کاری دارن و من چون راه دور بودم گفتن آزمایش ها رو اینستا براشون فرستادم و جواب هم دادن... کلا خوش انرژی هستن. 

ببخشید dfi همسر شما چند بود؟ همسر منم مشکل dfi داشتن، داروهای مظلوم فر چندسال پیش براشون خیلی خوب بود.. 

حالا امسال قبل پانکچر همون داروها رو خودمون گرفتیم و استفاده کردن.. دکتر تمیزی از چه لحاظ گفتن با dfi بالا نتیجه نمی گیرید؟ کجا باعث مشکل میشه؟ میکرو هم گفتن نه؟! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربانت گلی ،خوب کردی خیالت راحت شد.تو که سونو شدی بذار همون روز که میری پیش دکتر خودت

سلام عزیزم 

من روزی سه تا استرادیول میخورم اما دو دوز رو فراموش کردم😔 برای شما پیش نیومد؟

خیلی نگرانم مشکلی پیش نیاد واسه جنین 

سلام عزیزم من روزی سه تا استرادیول میخورم اما دو دوز رو فراموش کردم😔 برای شما پیش نیومد؟خیلی نگرانم ...

من خودم از قصد دیشب حالم بد بود یکی نخوردم🥺 البته شوهرم خواب بود😁 بیچاره زنشو میشناسه میگه شب خوردی گفتم نه😤😤 اگه شوهرم نبودا باور کن در روز یه بارم قرص نمیخوردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم من روزی سه تا استرادیول میخورم اما دو دوز رو فراموش کردم😔 برای شما پیش نیومد؟خیلی نگرانم ...

نگران نباش دعا کن انشالله چیزی نمیشه از این بعد به وقتش بخور نترس با یه بار فراموشی مشکلی پیش نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راستی عزیز شماهم ای وی اف کردی ؟ چقدر سخته ای وی اف اصلا فکرشو نمیکردم اصلااااااااا ولی خب خدارو شکر با این همه سختی صاحب فرزند شدم و خدارو شکر این مرحله سخت رو پشت سر گذاشتم و این همه داروهای مزخرفش تموم داره میشه 😪 خیلی حجم داروهاش بالاست رسما آدمو دیوونه میکنه به غیر جسم‌ روح رو هم مختل میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام گلی چجوری دو دوز رو فراموش کردی🤔اگر مربوط به دیشبه که گذشته واتفاقی نمیافته.امروز حتما سرموقع بخور.واسه تایم داروهات ساعت گوشی بذار

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

من خودم از قصد دیشب حالم بد بود یکی نخوردم🥺 البته شوهرم خواب بود😁 بیچاره زنشو میشناسه میگه شب خورد ...

راست میگی من خیلی دقیقم تو مصرف دارو اصلا نمیدونم چیشد یادم رفت 

سپردم بخدا دیگه استرس بدتره

راستی عزیز شماهم ای وی اف کردی ؟ چقدر سخته ای وی اف اصلا فکرشو نمیکردم اصلااااااااا ولی خب خدارو شکر ...

اره خیلی 

منم اصلا فکر نمیکردم اینقدر سخت باشه 

چه قبل بارداری چه بعدش 

من فکر میکردم بعد بارداری مثل بارداریای عادیه دیگه اما انگار اینطور نیست 

سلام گلی چجوری دو دوز رو فراموش کردی🤔اگر مربوط به دیشبه که گذشته واتفاقی نمیافته.امروز حتما سرموقع ...

نمیدونم اصلا چیشد 

خیلی دقیق و حساسم تو مصرف دارو ولی نمیدونم چیشد فراموش کردم

نمیدونم اصلا چیشد خیلی دقیق و حساسم تو مصرف دارو ولی نمیدونم چیشد فراموش کردم

اشکالی نداره ولی مواظب باش دیگه فراموش نکنی واسه ضخامت رحم هست

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت