2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106400 بازدید | 4125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خدارو شکر به سلامتی بگذرونی بارداریتوراحت شدی پسایشالا همه چی عالی پیش بره

سلام به به ببین کی اینجاست ، 😍چطوری خواهر بهتری خودت؟ دخترمون چطوره ؟😍 حس ششمی نیستم ولی بیشتر اوقات درست در میاد یهو تو دلم اومد حال دختر خانومو بپرسم😅 به شما گفتن چند هفته ای؟؟

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم شما بهتری؟؟؟

سلام عزیزم ممنون از احوال پرسیتون 

خداروشکر بد نیستم

کم شده ولی قطع نشده

میره و میاد این لک ها

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام به به ببین کی اینجاست ، 😍چطوری خواهر بهتری خودت؟ دخترمون چطوره ؟😍 حس ششمی نیستم ولی بیشتر اوق ...

قوربونت برم عزیز دلم

وااای نمیدونی پیامت چه چسبید بهممم😍😍😍

خواهر یه ده سال پیر شدم از استرس تو این مدت

خداروشکر یکم بهترم 

این لک ها کلافم کرده 

چهارشنبه رفتم سونو گفت شش هفته و پنج روزی خداروشکر قلب داشت

از همون تخت سونو که بلند شدم حس کردم خیس شدم رفتم تو ماشین دیدم بله خون ریزی دارم 

اومدم پروژسترون دو تا زدم استراحت کردم

تا فردا خونریزی قطع شد ولی لک دارم همچنان میره و میاد

دیگه امروز طاقت نیاوردم رفتم سونو خداروشکر گفت قلب هست

خواهر دعام کن همه چی خوب پیش بره

همش استراحت مطلقم

الان ده روزه حموم هم نرفتم😔

تو هم خیلی مراقب خودت باش ایشالا به سلامتی بگذره این دوران برا هممون❤️❤️❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از آزیتا خبری نیست؟

نه عزیزم اتفاقا روزای اول لک بینی پیام گذاشتم اینجا گفتم اونم تجربه لک بینی داره

ولی تا جایی که یادمه جواب نداد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قوربونت برم عزیز دلموااای نمیدونی پیامت چه چسبید بهممم😍😍😍خواهر یه ده سال پیر شدم از استرس تو این ...

خوب کردی دوباره رفتی سونو ،دیدی الهی شکر نینی سالمه.این لک بینی ها باید برات عادی بشه 

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

خوب کردی دوباره رفتی سونو ،دیدی الهی شکر نینی سالمه.این لک بینی ها باید برات عادی بشه

مرسی عزیز دلم ممنون

اره دیگه همسرم گفت به جای این همه استرس بیا بریم یه بار استرست بخوابه

دکتر خودم معطلی خیلی زیاد داره سرش شلوغه

رفتم پیش یه متخصص دیگه اونم دستگاهش از این معمولیا بود 

گفت قلبش میزنه نگران نباش

ولی یه سونوی کامل برا سونوگرافی بیرون مینویسم برو کامل بررسی شو

حالا نمیدونم اونو برم یا منتظر بمونم امروز ازمایش دادم جوابش آماده شه ببرم دکتر خودم همونجا سونو شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیز دلم ممنوناره دیگه همسرم گفت به جای این همه استرس بیا بریم یه بار استرست بخوابهدکتر خودم مع ...

قربانت گلی ،خوب کردی خیالت راحت شد.تو که سونو شدی بذار همون روز که میری پیش دکتر خودت

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

قوربونت برم عزیز دلموااای نمیدونی پیامت چه چسبید بهممم😍😍😍خواهر یه ده سال پیر شدم از استرس تو این ...

خدا نکنه عزیزم زنده باشی خواهر😘 میدونم چقدر سخته همدردیم قشنگ درد همو میفهمیم و الانم میدونم استراحت چقدر سخته ، الهی چه سخت چه استرس آور😔 ولی خب خدارو هزار تسبیح شکر صدای قلبشو شنیدی پس خیالت راحت فقط استراحت کن همونطور انشالله هیچی نمیشه خدایی که داده خودشم نگه میداره به شرطی که خودمونم رعایت کنیم ، من ۴ سالو ۶ ماه منتظر بودم شما چقدر ؟؟ شاید حرف زده باشیم ولی یادم نیست فقط میدونم خیلی سخته انتظار😔😔

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40