2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106462 بازدید | 4125 پست
حق داری و طبيعيه.. درکت می کنم. من ارتباطم با آدم های سمی رو کم کردم و خانواده خودم و همسر هم کنترل ...

واقعا با ۲۵اینا تو مرکز دولتی میشه ای وی اف کرد؟؟

من فک کردم خیلیییییی بیشتر از اینا باشه .بازم امیدوار کنندست.

امیدوارم بزودی مامان نی نی های توپولی بشید 💝❤️و خستگی ها از تنتون در بره با اومدنشون و شادی بیاد تو زندگیتون

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

نه عزیزم خداروشکر خوب و سلامت.اصلا ربطی به ظاهر نداره.

ففط خودتون تنبلی دارید؟

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا با ۲۵اینا تو مرکز دولتی میشه ای وی اف کرد؟؟من فک کردم خیلیییییی بیشتر از اینا باشه .بازم امیدو ...

من هنوز انتقال انجام ندادم، با هزینه انتقال احتمالا حدودای 30 بشه. 

ممنونم عزیزم 😘 ان شاء الله شما هم راحت تر و زودتر از اونی که فکر می کنی به خواسته دلت برسی. 

من هنوز انتقال انجام ندادم، با هزینه انتقال احتمالا حدودای 30 بشه. ممنونم عزیزم 😘 ان شاء الله شما ه ...

فدات عزیزم .خبر مامان شدنت بهمون بده

اتفاقا مشکل همسرم جدی تره، منظورم این بود توی ظاهر خوبه.. مشکلش با آزمایش مشخص شد و نه با تغییرات ظا ...

آهان.

ان شاالله نتیجه بگیرید 

پس آز اسپرم حتما لازمه.

ببخشید برای آز اسپرم بعضی جاها میگن سه روز بعد اخرین رابطه بعضی جاها میگن پنج روز، کدومش بهتره من شنیدم خیلی تاثیر داره من یکبار نهایت بتونم به زور ببرمش آز بده میترسم آز الکی خراب بشه

آهان.ان شاالله نتیجه بگیرید پس آز اسپرم حتما لازمه.ببخشید برای آز اسپرم بعضی جاها میگن سه روز بعد اخ ...

ممنون عزیزم. 

بله. 

به نظرم حالا که اینقدر همسرتون مقاومت داره به این موضوع، حداقل بگید دکتر آزمایش کااامل بنویسه ( تحرک، تعداد، مورفولوژی و حتی اگر از نظر هزینه و دسترسی به آزمایشگاه مشکلی ندارید Dfi).. 

اکثرا میگن بین 2 تا 5 روز...بازم آزمایشگاهی که قراره ببرید، قبلا تماس بگیرید شرایط آزمایش اسپرم رو بپرسید خودشون دقیق بهتون میگن. 

آهان.ان شاالله نتیجه بگیرید پس آز اسپرم حتما لازمه.ببخشید برای آز اسپرم بعضی جاها میگن سه روز بعد اخ ...

سلام عزیزم 

با همسرتون حتما برید مراکز ناباروری آزمایش بدید چون خیلی دقیق تره

ممنون عزیزم. بله. به نظرم حالا که اینقدر همسرتون مقاومت داره به این موضوع، حداقل بگید دکتر آزمایش کا ...

ممنونم عزیزم اره مبخوام ببرمش مرکز ناباروری نه ازمایشگاه دیگه ای

سلام عزیزم با همسرتون حتما برید مراکز ناباروری آزمایش بدید چون خیلی دقیق تره

ممنون گلم

نه دیگه سه ماه اول اوج خودش انشالله که بیشتر نمیشه

سلام آزیتا جون چطوری خوبی ؟ نی نی ها خوبن ؟ چند هفته ای الان ؟ من ۹ هفته او ۴ روز طبق حساب دکتر تو سونوگرافی حالا شاید بازم برم بالا پایین بشه ۲ یا ۳ روز . دکترم بهم گفت ۱۱هفته برو سونو ۳۱ باید برم راستی دکترم گفت دیگه نیا نامه نوشت برم شهر خودم پیش دکتر داروهامم خدارو شکر کم شد ۲هفته دیگه هم امپول هم قرص همه چی تموم میشه😍

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام آزیتا جون چطوری خوبی ؟ نی نی ها خوبن ؟ چند هفته ای الان ؟ من ۹ هفته او ۴ روز طبق حساب دکتر تو س ...

سلام عزیزم خدارو شکر به سلامتی بگذرونی بارداریتو

راحت شدی پس

ایشالا همه چی عالی پیش بره

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@eshghma2ta‍ من اصلا هزینه ها رو کلی یادداشت نکردم، حالا بیشتر دقت کردم بدون دارو شاید حدود 17 یا 18 ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌