2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106499 بازدید | 4125 پست
شما هم گرفتار هدف اونا شدین🤦‍♀️

سلام عزیزم یه سوال اینطور که متوجه شدم شماهم مشکل از همسرتون بوده؟میشه دقیقا بگید چه مشکلی ؟ 

چون من به خاطر مورفولوژی ۲ و تحرک خیلی پایین آی وی اف کردم.. الان همش فکرای بد و مریض میاد سراغم ، با خودم میگم کسی بوده مثل من جنینش به سلامت تا آخر بارداری رشد کرده باشه؟ یعنی قابلیتشو داره تا آخر بارداری بمونه ؟😔

سلام به همه،بچه ها میگم من روزهای اول خیلی زیر دلم حساس بود نسبت به یه عطسه خیلی ریز، قشنگ زیر دلم ح ...

سلام عزیزم ببین من کلا یه آدم معمولی بودم خیلی به این علائما توجه نکن، من از شدت بی علائمی یک درصدم فکر نمی‌کردم مثبت بشم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرکزی که من میرم دولتیه، خیلی شلوغ و بی نظمه (من به دلایلی تقریبا مجبور شدم اون موقع اینجا بیام) ولی ...

مشکل شما چی بوده؟

من تنبلی تخمدان دارم بذای بچه اولم کلی دارو مصرف کردم الان با دارو پریود میشم 

و فکر کنم نسبت به قبلم بدتر شدم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
۲سال پیش چون خودم جنین داشتم وفقط برای آماده سازی رحم و سونو ویزیت ودارو تقریبا ۵میلیون شد.ولی همون ...

ممنون عزیزم که جواب دادی  دعا کن منم نتیجه بگیرم 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐
مشکل شما چی بوده؟من تنبلی تخمدان دارم بذای بچه اولم کلی دارو مصرف کردم الان با دارو پریود میشم و فکر ...

من فاکتورهای همسرم مشکل داره.. 

خودم هم تنبلی دارم که در طول زمان بیشتر شده ولی جدی و لاینحل نیست. 

بازم با دارو امتحان نکردید؟ اگر وقت و حوصله دارید با دارو و ورزش و... تلاش کنید یک دور. 

سلام مامانای اینده

منم تنبلی دارم 

هنوز نتیجه نگزفتم 

شوهرم راضی شده بره آز بده 

نمیدونم مشکل از منه یا شوهرم یا هر دومون

اخه خیلیا با تنبلی باردار میشن

پس چرا من ۱٫۵ساله خبری نیست

حس میکنم باید کم کم برم سراغ ای یو ای بعدم ای وی اف

نگزانم همیشه بابت هزینه ها و رفت و امدهای ای وی اف

لطفن بگید کجا ای وی اف کردید و کل هزینه هاش چقدر میشه

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

مرکزی که من میرم دولتیه، خیلی شلوغ و بی نظمه (من به دلایلی تقریبا مجبور شدم اون موقع اینجا بیام) ولی ...

@eshghma2ta‍ 

من اصلا هزینه ها رو کلی یادداشت نکردم، حالا بیشتر دقت کردم بدون دارو شاید حدود 17 یا 18 تومن شده. 

چرا گفتم بدون دارو؟ چون اولا دارو برای هر زوج متفاوته..و اینکه به من گفتن برو بیمه سلامت و بگو نسخه رو تایید کنن، که باعث شد بعضی داروهام تخفیف خوبی خورد.. 

جمعا سر انگشتی حساب کنم شاید حدود 5 هم هزینه دارو شده باشه. 

من فاکتورهای همسرم مشکل داره.. خودم هم تنبلی دارم که در طول زمان بیشتر شده ولی جدی و لاینحل نیست. با ...

ببخشبد شما شوهرتون در ظاهر هیچ مشکلی نداشت؟؟

من شوهرم میگه من سالمم 

اخه در ظاهر که چیزی نشون نمیده نه؟؟

بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟

سلام مامانای ایندهمنم تنبلی دارم هنوز نتیجه نگزفتم شوهرم راضی شده بره آز بده نمیدونم مشکل از منه یا ...

خیلی مهمه همسرتون اوضاعش چطور باشه... ولی در کل برای زیر 35 سال اگر یک سال اقدام منظم نتیجه نده باید دکتر برید. 

ممکنه با یه دوره دارو حل بشه اصلا.. 

خیلی مهمه همسرتون اوضاعش چطور باشه... ولی در کل برای زیر 35 سال اگر یک سال اقدام منظم نتیجه نده باید ...

خیلی نگرانم استرس و دلشوره دارم

اطرافیان زبونشون نیش مار و عقربه اصلا 

همش کارم گریه است

هزینه ای وی اف ؟

خیلی نگرانم استرس و دلشوره دارماطرافیان زبونشون نیش مار و عقربه اصلا همش کارم گریه استهزینه ای وی اف ...

حق داری و طبيعيه.. درکت می کنم. 

من ارتباطم با آدم های سمی رو کم کردم و خانواده خودم و همسر هم کنترل کردم تا حدی. 

اول و آخر خواست خداست، دعا می کنم راحت نتیجه خوب بگیری.. 

هزینه ها رو بالا نوشتم، توی مرکز دولتی البته. 

و اگر بیمه تکمیلی داشته باشید کلی از هزینه ها رو برمی گردونه.