من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
عزیزم منم ۹سال منتظر بودم انواع داروها رو خوردم انواع دکتر هارو رفتم.هنوز قوطی داروهای طب سنتی رو که ...
من یه مدت شیراز هم بودم زیر نظر دکتر ضیغمی اما دیگه بیخیال شدیم دوباره شروع کردیم طب سنتی چقد هزینه کردیم باز هیچ دوباره طب نوین دوباره هیچ دیگه کلا یه استراحت به خودمون دادیم دوباره طب نوین که گفت اصلا کاریش نمیشه کرد کلا دیگه بیخیال شدم ادم وقتی سنش کمه حال و حوصله داره بچه میخواد نه اینکه تفاوت سنیت با بچه زیاد بشه. حتما خدا دوست نداره بهم بچه بده قرار نیست به زور ازش بخوام التماسش کنم .دیگه بهش فکر نمیکنم وقتمو هدر نمیدم به خوش گذرونی خودم میرسم میرم تفریح ووووو ته دلم درده اما مجبورم خودمو به بیخیالی بزنم ارزش نداره ناراحتی وارد خونه کنم شوهرمم غصه بخوره احساس ضعف کنه .از پریروز همه ش میگه من شرمنده تم زندگیت خراب شد بخاطر من .میگه خودم نمیتونم پدر بشم به جهنم اما این حق تو نبود کاش تو مامان بشی از اسپرم اهدایی استفاده کنی اینقد جیغ زدم گریه کردم گفتم نمیخوام وقتی از تو نباشه نمیخوام .قسمش دادم که دیگه حرفی از بچه نزنه منم اصلا ناراحت نیستم مهم اینه که تو کنارمی داریم زندگیمون رو میکنیم .پس واقعا دیگه نمیخوام اذیتش کنم گناه اون چیه مگه دست خودش بوده که اسپرمش مشکل داره
عزیزم همه ماهایی که اینجاییم راه سخت و طولانی ای رو یا گذروندیم یا در حال گذروندنشیم،این فقط در مورد ...
ممنون دوست عزیز. اما پیش چند تا دکتر رفتم همه همین نظررو دادن اما باز میگفتن حالا بذار یه دارویی بنویسم یه دوره ۳ماهه استفاده کن میگم جواب میده یا نه باز دارو مصرف کردیم ازمایش دادیم باز هیچ پس بیخیال شدم
من یه مدت شیراز هم بودم زیر نظر دکتر ضیغمی اما دیگه بیخیال شدیم دوباره شروع کردیم طب سنتی چقد هزینه ...
متوجه شدم عزیزم .کاملا درست میگی ازیه جایی به بعد آدم واقعا خسته میشه.نمیدونم این حرفم درسته یانه .ولی برای خودم صدق میکرد.برو خدا رو شکر کن مشکل از خودتون نیست وگرنه چه بار روانی رو باید تحمل میکردی و نباید دم میزدی.آااااخ که یاد خودم افتادم من خودم مشکل داشتم چه حرفا که نشنیدم چه تهمت ها که بهم نزدن مجبووووور باشی حتما دارو بخوری چون پسرشون بچه میخواد .وای یادم اومد دوباره اعصابم ریخت بهم😭😭😭همه جا شوهر آدم باید پشتت باشه وگرنه نابود میشی.خدا خودت و شوهرت رو واسه هم نگه داره خوشبخت باشی عزیزم
سلام عزیزم رفتم سونوخدارو شکر قلب داشتگفت شش هفته و پنج روزیدقیقا یه نفر مونده بود به نوبتم حس کردم ...
اول که الهی شکر که صدای قلب نینی کوچولوت رو شنیدی.دکتر بهت گفت آمپول بزنی ؟چیزی توی سونو غیر معمول ندید؟اگر که نه نترس وگرنه خودش میگفت .وخونریزی ولک عادیه.فقط استراحت
دوستان من مرکز مام رفتم تا گرفتن داروهای سیکل تخمک کشی هم پیش رفتم ولی واقعاااااا گرون میگیرنیه سونو ...
اسفند ۱۴۰۳:
روز سوم سیکل در مطب: ویزیت و سونو ۸۵۰ تومن دارو : ۴،۴۱۹ تومن مشاور قلب (بیرون) برای عمل پانکچر: ۲۵۰ تومن+ ۱۳۶تومن+ ۱،۵۱۰ تومن روز یازدهم در نیکان: سونو ۴۵۰ تومن + مشاور طب کار : ۳۴۰ تومن دارو : با بیمه شد ۲۹۸ تومن روز شانزدهم در نیکان : پانکچر ۳۱ میلیون دارو : با بیمه شد ۳۰۰ تومن
خرداد ۱۴۰۴ روز یکم در مطب: سونو واژینال ۱،۳۰۰ تومن دارو : حدود ۱،۵۰۰ تومن روز نهم در مطب : سونو واژینال ۱،۳۰۰ تومن آر اف قبل انتقال برای خونرسانی بیشتر به رحم در مطب: ۴،۵۰۰ تومن دارو : حدود ۱ تومن روز نوزدهم : انتقال ۱۶،۵ میلیون دو هفته بعد از مثبت شدن مطب : سونو واژینال ۱،۲۵۰ تومن