2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107310 بازدید | 4136 پست
هییییچ وقت دکتر نمیتونه جای خدا رو بگیره عزیزم.امیدت رو ازخدا به هیچ وجه قطع نکن

کفر نمیگم اما خدا تا حالا برای من تو هیچ زمینه ای نبوده.الان ده ساله دیگه واسه م مهم نیست بشه یا نشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کفر نمیگم اما خدا تا حالا برای من تو هیچ زمینه ای نبوده.الان ده ساله دیگه واسه م مهم نیست بشه یا نشه

عزیزم منم ۹سال منتظر بودم انواع داروها رو خوردم انواع دکتر هارو رفتم.هنوز قوطی داروهای طب سنتی رو که میخوردم رو دارم کبدم رو داغون کردن جدا از داروهای هورمونی که میخوردم فکر کن ۹ساااال داروی هورمونی بخوری.آخرش هم با چه دردسری حامله شدم که همش رو اینجا نمیتونم بگم .حالا که الهی شکر بچه دارشدم حکمت خدارو فهمیدم چرا دور بچه دارشدم.میدونم الان چی فکر میکنی چون خودم هم دردش رو کشیدم.کاش میتونستی بیای شیراز پیش دکتر خودم

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

عزیزم همه ماهایی که اینجاییم راه سخت و طولانی ای رو یا گذروندیم یا در حال گذروندنشیم،این فقط در مورد بچه دار شدنه، خدا میدونه که هر کسی توی زندگیش از چه رنج هایی عبور نکرده،متاسفانه زندگی هیچ تضمینی برای خوشبختی به یه نفر نداده،نمیگم ناراحت نباش خشم نداشته باش اتفاقا بذار این احساسات باشن بذار یه چند روز بگذره بهتر بتونی فکر کنی از چند تا دکتر دیگه هم بنظرم مشورت بگیر

سلام عزیزانمن میخوام سیکل آی وی اف رو شروع کنم، اگر تهران هستید میشه بگین چه مرکزی رفتین؟پیش چه دکتر ...

سلام من نیکان رفتم و راضی بودم و دکترم منیره گلشیرازی بود که من دوستش داشتم

۲۱ دی تخمک کشی کردم دکترم داروی انتقال داد رفتم سونو وقتی فهمید ۴ تاست گفت خراش و هیستروسکوپی گفت مع ...

سلام عزیزم 

شما بسلامتی باردار شدی؟ مبارک باشه 🥰

شما هیسترو انجام دادی؟ 

برای خراش بوده یا دلیل دیگه ای هم داشت؟ چند وقت بعد هیسترو میشه انتقال داد؟ 

عمل راحتی بود؟ 

سلام گلی .تااونجایی که من میدونم شیاف رو کامل قطع نمیکنن وتا آخر روزی یه دونه هست.استرادیول که کامل ...

آها پس باید بپرسم از دکترم ، ممنون که جواب دادی خواهر 😍🥰

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شما بسلامتی باردار شدی؟ مبارک باشه 🥰شما هیسترو انجام دادی؟ برای خراش بوده یا دلیل دیگه ا ...

سلام عزیزم بله به لطف خدا 😍 انشالله قسمت همه منتظرا ، نه عزیزم سخت نبود اصلا ، ۱ماه بعدش فکر کنم میشه انتقال داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شما بسلامتی باردار شدی؟ مبارک باشه 🥰شما هیسترو انجام دادی؟ برای خراش بوده یا دلیل دیگه ا ...

هیچ دلیلی نداشت فقط برای بالا بردن شانس انجام داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم شما از نیکان راضی بودی؟

سلام عزیزم ، من برای بارداری در اصل به مطب دکتر مهرنوش امیری مراجعه کردم نه نیکان.. بعد متوجه شدم که ایشون نیکان انتقال میدن، که خداروشکر بار اول مثبت شدم و الانم تحت نظر خود دکترم هستم دیگه نیکان نمی‌رم... مثل همه کلینیکهای ناباروری، نیکان هم شلوغه، اما من در کل ازش راضی بودم.

بچه ها من احساس میکنم توی شماها از همه بیشتر دارم اذیت میشم 🥺 از روزی که مثبت شدم تا الان یه آب خوش از گلوم پایین نرفته، دائماً حالت تهوع، ضعف زیاد، بی حالی و چند باری ام بالا آوردم ..  تازه وارد هفته هشتم شدم..واقعا برای شما هم داره انقدر سخت میگذره ؟؟؟؟