2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107332 بازدید | 4136 پست
سلام به همه،میگم من فردا روز دهم انتقالمه اگر بیبی چک بزنم بنظرتون کار درستیه؟خیلی ذهنم مشغوله دیگه ...

سلام عزبزم ایشالا که مثبت میشین

من جنین بلاست انتقال داده بودم روز دهم زدم نشون داد

ولی میگن بهتره کلا استرس ندین با بی بی چک و مستقیم برین آزمایش

وای این گوگل و نی نی سایت استرس ده هزار برابر میکنه

الان به خودم میگم کاش کلا از روز اول سرچ نمیکردم

ایشالا با خبرای خوب بیاین عزیزم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزبزم ایشالا که مثبت میشینمن جنین بلاست انتقال داده بودم روز دهم زدم نشون دادولی میگن بهتره کلا ...

والا نمیدونم چی بگم،عاخه توی خونه موندن و برنامه خاصی نداشتن و اینکه روتین زندگی عوض میشه خودش عواملیه که خودبه خود باعث میشه آدم بره توی فکر،انشالله هر چی خیریتمونه برای هممون اتفاق بیفته و اگه خیرمون با خواستمون یکی نیس خدا راه رو برامون آسون کنه،انشالله شما هم با خبرهای خوب میاین و دل ماها رو شاد میکنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای عزیز دیروز رفتم دکتر نتیجه ازمایش رو دید گفت فقط و فقط جنین اهدایی هم خودم هم شوهرم موافق نبود .دیگه کلا بیخیال بچه شدیم .

آرزو میکنم شماهایی که تو این تاپیک هستین همه تون مامان بشین

خداپشت و پناهتون 

خدانگهدار مامانای اینده

والا نمیدونم چی بگم،عاخه توی خونه موندن و برنامه خاصی نداشتن و اینکه روتین زندگی عوض میشه خودش عوامل ...

اره عزیزم درکت میکنم فکر نمیکردم انقدر سخت باشه 

یعنی سخت بگذره

فکر کنم چند سال پیر شدم تو این مدت 

هر روز استرس و اضطراب دارم

سعی میکنم با قران و مدیتیشن خودمو آروم کنم

راضی هستم به رضای خدا🩷

ازت خیلی ممنونم برای دعای قشنگت🩷

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا نمیدونم چی بگم،عاخه توی خونه موندن و برنامه خاصی نداشتن و اینکه روتین زندگی عوض میشه خودش عوامل ...

صبرکن خانومی .اگر بیبی چک اشتباه نشون بده وکلی استرس بگیری زحمت چند ماهت به باد میره

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

سلام دوستای عزیز دیروز رفتم دکتر نتیجه ازمایش رو دید گفت فقط و فقط جنین اهدایی هم خودم هم شوهرم مواف ...

هییییچ وقت دکتر نمیتونه جای خدا رو بگیره عزیزم.امیدت رو ازخدا به هیچ وجه قطع نکن

صبرکن خانومی .اگر بیبی چک اشتباه نشون بده وکلی استرس بگیری زحمت چند ماهت به باد میره

سلام عزیزم خوبی دکترم گفت داروهامو کم کنم 

استرادیول که ۴ دونه بود هر ۱۲ ساعت ۲ تا ۱دونه ازش کم بشه بکنم روزی ۳ تا دونه هر ۸ ساعت و تا یک هفته ادامه بعد 

هفته بعدش ۲ تا در روز هر ۱۲ ساعت یک هفته بعدشم در روز یه دونه تا یک هفته قطع بشه از امروز شروع شد ۳ تا دونه شدن🥰 درسته حالمو خیلی بد میکنه خیییلی ولی خب میگم ۱ هفته هست به زودی تموم میشه بازم در روز ۲ تا بهتره تا تموم بشه بعدشم امپولامو گفت یک روز در مبون بعد یک هفته ۲ روز در میون بعد ۳ تا تموم بشه حالا عزیزم یادم رفت شیافو بپرسم اابته گفتا ، گفتم در روز ۲ تاست گفت از این بعد ۱دونه حالا سوالم اینه اینم باید مثل امپول بشه شرایطش الان که ۲ تا بود شد ۱ دونه بعد یک هفته ۱ روز در میان بعد ۲ روز در میان ؟؟؟ ممنون میشم جواب بدی🥰

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی دکترم گفت داروهامو کم کنم استرادیول که ۴ دونه بود هر ۱۲ ساعت ۲ تا ۱دونه ازش کم بشه ب ...

سلام گلی .تااونجایی که من میدونم شیاف رو کامل قطع نمیکنن وتا آخر روزی یه دونه هست.استرادیول که کامل قطع میشه.آمپول هم ماههای اول قطع میشه.شیاف هم کم میشه نه قطع که برای شما شده یکی.درموارد ضروری شیاف رو اضافه یا آمپول دوباره میزنن