2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107264 بازدید | 4136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم آره رفتم یه دونه نی نی دارم ولی خانم دکتر گفت قلبش تشکیل شده🥰 خداروشکر

عزیزم خوشحالم برات واسه نتیجه سونو ات. 

تونستی بپرسی اگه کسی نتونه حضوری بره نیکان واسه تمدید فریز جنین باید چی کار کنه؟ 

سلام عزیزم ممنونم فداتشم همچنین 😘من 17 خرداد انتقال دادم، دیروز برای اولین بار سونو شدم که اونم واژ ...

پس سه روز زودتر از من انتقال داشتین

به سلامتی عزیزم بغل بگیری

متاسفانه واژینیسموس هستم سونو واژینال نمیتونم

شکمی انجام میدم که هشت تیر رفتم گفت ساک هست برو ده روز دیگه بیا که باید کیسه زرده و جنین ببینیم

امیدم به خداست که ایشالا همه چی خوب پیش بره

برا منم دعا کنین عزیزم انتظار سخته🩷

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خوشحالم برات واسه نتیجه سونو ات. تونستی بپرسی اگه کسی نتونه حضوری بره نیکان واسه تمدید فریز جن ...

سلام عزیزم خوبین

تا جایی که میدونم نیاز به حضوری نیست

من خودم کارهامو تهران انجام دادم ولی شهرستانم بعد پانکچر تماس گرفتن بریم برای هزینه فریز چون باید اول تعداد نی مشخص میشدبعد واریز میکردیم

مسئول حسابداریش خیلی آدم خوبی بود تماس گرفت توضیح دادم شهرستانم

شماره کارت داد و براش زدیم اونم مدارک و ارسال کرد

به دوستی هم دارم اونم بیمارستان لاله انجام داده خیلی سال پیش اون روز میگفت هر سال یه مبلغی کارت به کارت میکنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبینتا جایی که میدونم نیاز به حضوری نیستمن خودم کارهامو تهران انجام دادم ولی شهرستانم بع ...

مرسی عزیزم پاسخ دادین، نمیدونم چرا به من اینجوری کفتند من یک بار تونستم تماس بگیرم باهاشون و خیلی سریع کفتند که باید حضوری بیاین و هر ۶ ماه یک میلیون، من کفتم امکان اومدن حضوری نیست، راه حل دیگه جیه، گفت همینه که گفتم و قطع کرد 😔

مرسی عزیزم پاسخ دادین، نمیدونم چرا به من اینجوری کفتند من یک بار تونستم تماس بگیرم باهاشون و خیلی سر ...

برا تعیین جنسیت چقد باید هزینه کرد؟

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

سلام عزیزم آره رفتم یه دونه نی نی دارم ولی خانم دکتر گفت قلبش تشکیل شده🥰 خداروشکر

خدارو هزاران مرتبه شکر عزیزم خیلی خبر خوبی بود مبارکه😍🤩🥰

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم پاسخ دادین، نمیدونم چرا به من اینجوری کفتند من یک بار تونستم تماس بگیرم باهاشون و خیلی سر ...

بزار من الان تماس میگیرم ببینم چی میگن

نبودن بعد تعطیلات پیگیری میکنم براتون

نگران نباشین چیزی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خوشحالم برات واسه نتیجه سونو ات. تونستی بپرسی اگه کسی نتونه حضوری بره نیکان واسه تمدید فریز جن ...

ممنونم عزیزم ببین من هم از منشی پرسیدم و هم از دستیار خانم دکتر گفتند ما هیچ ارتباطی نداریم فقط یه کارت دادن گفتن عکس بندازم که به این شماره ها زنگ بزنی الان برات عکسشو میزارم.. منم باید بر می‌گشتم سرکار وسیله نداشتم که بتونم برم نیکان برات بپرسم.

پس سه روز زودتر از من انتقال داشتینبه سلامتی عزیزم بغل بگیریمتاسفانه واژینیسموس هستم سونو واژینال نم ...

مرسیییی قطعا همه چی خوب پیش می‌ره انشالله ، خب اوکیه شکمی یه کم دیرتر مشخص میشه ، اشکالی نداره این دفعه مطمئنم حتی همون سونو شکمی هم بری خیالت راحت میشه