2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107315 بازدید | 4136 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره دیگه جا واسه آمپول نیست.من خدا رو شکر تهوعم کمه

آره خیلی بد شده باسنم حالا خدارو شکر از دوشنبه میشه ۱ روز در میون ، منم حالم بهتره فقط معدم درد میگیره حالت تهوعم خییییلی کمه روزی ۲ بار میگیره ۵ دیقه نمیکشه میره فقط فقط شبا بالا میارم یه جوری میبینم معدم سنگینه گلاب به روت بالا میارم بعد راحت میخوابم گوش شیطون کر از قبل بیشتر میخورم ولی خیلی چاق شدم آبجیم میگه ۱۲۰ رد میکنی🤣 الان ۸۵ هستم😁 راستی حالت تهوع و این دردایی که داریم امکانش هست بیشتر بشه یا تو همین حد میمونه؟

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نگران نباش تا سه ماه اول لکه بینی گاهی پیش میاد فقط کار سنگین و رابطه ممنوع

دکتر به من گفت ۳ ماه اول رابطه ممنوع مخصوصا که الان ۱ cc زده بود هماتوم ولی دکتر گفت خیلی کمه 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان ان شاالله که حالتون همیشه خوب باشه

برای بار دوم همسرم ازمایش داد و نتیجه خیلی بد بود 😬

سه شنبه نوبت داریم که ببریم نشوندکتر بدیم زدم نت جواب ازمایش رو کلا همه چیش فوق العاده بد بود

و اینکه یه عفونت یا التهاب تو بدنش هست که باعث میشه اسپرم ها از بین برن

و اینکه احتمال پروستات 

مثلا اگه باید یک میلیون باشه واسه همسر من ۳میلیون یه چیزی فراتر از اون حد

ازمایش همسرم چیزی که باید تعدادش زیاد باشه کمه چیزی که باید کم باشه زیاده 😅😅 

سلام دوستان ان شاالله که حالتون همیشه خوب باشهبرای بار دوم همسرم ازمایش داد و نتیجه خیلی بد بود 😬سه ...

سلام عزیزم همسر منم با ۱۰۰ میلیون اسپرم ، مورفولوژیش ۲ بود!!! بعد از ۶ماه دارو مصرف کردن و کلی رسیدگی های من مثل خرنوب و یخ خشک و کلی تقویتی که بهش دادم، Dfi از ۲۷ اومد ۲۱، سرعت a که صفر باقی موند ولی b شد 20 درصد..اما مورفولوژیش تغییری نکرد.

دکترش آخر به من گفت این درست نمیشه اگر واقعا بچه میخوای برو آی وی اف کن.

من هیچ مشکلی نداشتم .. 

سلام عزیزم همسر منم با ۱۰۰ میلیون اسپرم ، مورفولوژیش ۲ بود!!! بعد از ۶ماه دارو مصرف کردن و کلی رسیدگ ...

سلام جانم. اره منم اینقد از این چیزا بهش دادم اما اگه یه ذره تغییر که دلمون خوش باشه کلا شوهرم ازمایش دی اف ای انجام داد ایندفعه اما خیلی جالب نبود.حالا هفته ی جدید بریم میگم دکتر چه تصمیمی میگیره. 

سلام عزیزم آره رفتم یه دونه نی نی دارم ولی خانم دکتر گفت قلبش تشکیل شده🥰 خداروشکر

سلام نیکی جون خیلی مبارکه عزیزم

ایشالا بارداری راحتی داشته باشی

عزیزم شما انتقالتون چه روزی بود؟

و اینکه سونو واژینال شدین؟

به من دکتر گفته ۱۸ تیر برم نمیدونم با سونو شکمی میتونه قلب ببینه یا نه

من ۲۰ خرداد بود انتقالم

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام جانم. اره منم اینقد از این چیزا بهش دادم اما اگه یه ذره تغییر که دلمون خوش باشه کلا شوهرم ازمای ...

انشالا که خیره .. اگر دست آخر به آی وی اف رسیدی حتما حتما حداقل دو ماه قبل از پانکچر خودتونو تقویت کنید تا کیفیت تخمک و اسپرم بالا بره .

سلام نیکی جون خیلی مبارکه عزیزمایشالا بارداری راحتی داشته باشیعزیزم شما انتقالتون چه روزی بود؟و اینک ...

سلام عزیزم ممنونم فداتشم همچنین 😘

من 17 خرداد انتقال دادم، دیروز برای اولین بار سونو شدم که اونم واژینال بود.

آره قطعا تا 18 تیر با سونو واژینال قلب رو می بینه انشالله.. نگران نباش برای تشکیل قلب فکر میکنم باید ویتامین های گروه ب رو مصرف کنی ، مثل آجیل و سویق و فولیک اسیدم که میخوری احتمالا.

من خودم هر روز سوره حجرات رو می خونم، یه دونه سیب و 10 تا بادام و یه مشت آجیل و دو تا خرما و چند تا گردو میخورم. سویقم چند روز توی آب حل کردم خوردم.

به من گفت 25 تیر بیا که رشدشو ببینیم.

انشالا که خیره .. اگر دست آخر به آی وی اف رسیدی حتما حتما حداقل دو ماه قبل از پانکچر خودتونو تقویت ک ...

از لحاظ تقویتی چه غذایی چه دارویی همیشه رعایت میکنم مخصوصا غذایی همیشه بهترین رو مصرف کردم . اما فعلا که هیچ

الان !۰سال بیشتره درگیر دکترم حالا ایندفعه بریم میگیم دکتر چه نتیجه ای بگیره.نشدهم که نشد.