2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107847 بازدید | 4141 پست

تموم کارایی که لازم بوده وفکر کردی درست بوده رو انجام دادی بقیشم بسپار به خدا دلتو آروم کن ومطمئن باش اتفاقای خوب درانتظارته وقراره یه مامان خوشگل بشی ،،البته تو ازفردا مامان میشی نینی هات تو رحمتن و باهاشون حرف بزن 😘😍🫂

دوستان عزیزم به امید خدا من فردا انتقال دارمممنون میشم برام دعا کنینو اینکه دوستانی که تجربه ای دارن ...

عزیزم دیگه توکل کن بخدا.اصلا به منفی شدن فکر نکن فقط بگو مثبتتتتتتت.هر روز یه آیت الکرسی بخون و هدیه کن به حضرت علی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم به امید خدا آروم وریلکس باش حتما انتقالت مثبت میشه 😘😍

مرسی عزیزم

ایشالا 

ما راه افتادیم الان تو راهیم

ایشالا همه چی خوب پیش بره

مرسی گلسار جونم که پیامم جواب دادی

به هیشکی نگفتم حس تنهایی میکنم

مرسی که هستین واقعا

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم دیگه توکل کن بخدا.اصلا به منفی شدن فکر نکن فقط بگو مثبتتتتتتت.هر روز یه آیت الکرسی بخون و هدیه ...

مرسی عزیزم امیدم به خداست

ایشالا هر چی به صلاحمون برامون رقم بزنه

ولی دیت خود آدم نیست که سهی میکنم آروم باشم 

مگه میشه🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزمایشالا ما راه افتادیم الان تو راهیمایشالا همه چی خوب پیش برهمرسی گلسار جونم که پیامم جواب ...

بسلامتی سفرتون بیخطر😍اتفاقا بهترین کار رو کردی که کسی رو درجریان نزاشتی اینجوری اعصابتم آرومتره از سوال وجواب کردن بقیه در امانی،همینکه خودتو شوهرت میدونین کافیه ،مثبت فکرکن 😍😘

مرسی عزیزمایشالا ما راه افتادیم الان تو راهیمایشالا همه چی خوب پیش برهمرسی گلسار جونم که پیامم جواب ...

عزیزم انشالله بسلامتی برسین و دست پر با نی نی برگردی🥰😍

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بسلامتی سفرتون بیخطر😍اتفاقا بهترین کار رو کردی که کسی رو درجریان نزاشتی اینجوری اعصابتم آرومتره از ...

مرسی دوست مهربونم 

ایشالا

مرسی که هستین🩷

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوابم میاد زیر شکمم درد میکنه سر درد میگیرم معده دردم دارم یکم

بسلامتی عزیزم،،خیلی مواظب خودت باش این روزا ،،کارای سنگین انجام‌نده گرمیجات اصلا نخوری ،سعی کن استراحت کنی بخودت فشار نیاری

بسلامتی عزیزم،،خیلی مواظب خودت باش این روزا ،،کارای سنگین انجام‌نده گرمیجات اصلا نخوری ،سعی کن استرا ...

فدات بشم عزیزم چشم از خدا میخوام بخاطر روی پاک امام حسین پهلوی شکسته خانوم فاطمه زهرا این ماه تورو مادر بکنه😘

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان عزیزم به امید خدا من فردا انتقال دارمممنون میشم برام دعا کنینو اینکه دوستانی که تجربه ای دارن ...

سلام عزیزم 

امضای خدا پای آرزوهات 🙏

هیچی در کل مسیر بارداری به اندازه آرامش به شما کمک نمیکنه ،و استرس شما طبیعیه عزیزم ولی سعی کن مهار کنی اونم با قران 

از فردا ی قران نذر خانم ام البنین به نیت سلامتی خودت و نی نی شروع کن انشالله تا سه ماهه اول تمومش کن 

صدقه روزانه فراموش نشه ،صدقه بزرگ تا حد توانتون بدین و روزانه بدین 

انشالله بلا از شما و نی نی دور باشه و به خواست قلبیتون برسین