2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107727 بازدید | 4140 پست
یلدا جان شما رفتی واسه آزمایش دوم؟؟؟

سلام عزیزم

آره جان

همون یک شد😁

برای بیست و هفتم دوباره نوبت گرفتم پیش دکتر

ولی سرمای بدی خوردم همش سرفه دارم

جشن عقد برادر شوهرم هم هست

هنوز پریود هم نشدم

دیگه نمی‌دونم اصلا چی میشه فقط خدا می‌دونه کی دوباره برم

شما چیکار کردی

مرسی عزیزمایشالا ما راه افتادیم الان تو راهیمایشالا همه چی خوب پیش برهمرسی گلسار جونم که پیامم جواب ...

عزیزم بهترین کار رو کردی به کسی نگفتی

شما خدارو داری که از همه کس بهتر و کارساز تره

اصلا نگران نباش

توکلت به خدا باشه

ماهم هستیم دیگه 

میایم حرف می‌زنیم این چهارده روز برات به خوبی سپری بشه 

من چی بگم خواهر ندارم فقط یک برادر دارم

پدرم آلزایمر داره مادرم درگیر اونه

فقط خواهر شوهر کوچیکه رو در جریان گذاشتم برای اینکه دخترم رو نگه داشته باشه که هی تو ماشین بغلم نیاد ولی خوب ناخواسته به بقیه گفت

الان میگم کاش به اونم نمیگفتم آخه اعصاب بقیه هم خراب میشه

خانواده خودم اصلا نمی‌دونن که من انتقال دادم ومنفی شد

ولی خانواده شوهرم می‌دونن بالاخره تو حیاتشون هستم دیگه وقتی پایین نمی‌رفتم شک کردن واز زیر زبون خواهرشوهر بیرون کشیدن 😅

ما هستیم نگران نباش

جنگ جنگ تا پیروزی 🤰🤰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزمآره جانهمون یک شد😁برای بیست و هفتم دوباره نوبت گرفتم پیش دکترولی سرمای بدی خوردم همش سرفه ...

خیرش تو این باشه عزیزم،،آره بزار کامل خوب شی بعد اقدام کن،بنظرم شماهم حتما قبل انتقال خراش رحم وچسب جنین رو بزن حتما خیلی شانس باروری رو بالا میبره،،من امروز میرم آزمایشمو میدم عصرهم میرم پیش دکترم دیگه ببینیم خدا چی میخواد

عزیزم بهترین کار رو کردی به کسی نگفتیشما خدارو داری که از همه کس بهتر و کارساز ترهاصلا نگران نباشتوک ...

بحث ناراحتی اطرافیان نیست وقتی میدونن از بس سوال میپرسن آدمو‌کلافه میکنن مخصوصا منفی بشه خودت از لحاظ روحی داغونی حالا بیا به سوالات اونام جواب بده

بحث ناراحتی اطرافیان نیست وقتی میدونن از بس سوال میپرسن آدمو‌کلافه میکنن مخصوصا منفی بشه خودت از لحا ...

کاش هر کی سرش تو زندگی خودش بود.حالا همینا که هی میپرسن امید خداوقتی بچه دارشدی اصلا نمیگن تو کی هستی .فقط میخوان حرست رو دربیارن و فوضولی کنن😤😤

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

مادر شوهرمن چقدر بهم تیکه انداخت و میگفت آره نوه پسری وارث آدمه نه دختری اون ریشه هست نه نوه دختری(چرندیات)نمیگذرم ازش خیلی زخم زبون بهم زد میگفت بدون سروصدا طلاق بگیر برو تا آبرو ریزی نشه حتی توی کربلا ازامام حسین هم شرم نکرد ودوباره بهم تیکه انداخت  خیییلی دلم شکست وواگذارش کردم به امام حسین .حالا بیا ببین اصلا نه احوال نوه هاشو میپرسه نه خونه پسرش میاد😆انگار فقط دوست داره منو اذیت کنه .خودشو میکشه واسه نوه های دختریش دامادشو روی سرش حلواحلوا میکنه دخترش پسر داره خودشون رو واسش میکشن تابچه هایمن نبودن لباس وکادو واسه نوه های دختریش میخرید جلو چشم خودم حالا هرکاری کنن دورازچشم منه.نه یه تبریک تولدی نه یه کادویی نه حتی یه احوال پرسی ساده ازنوه هاش ،هم خودش هم دختراش.ولی میگم الهی شکر که نخوام ببینمش و بچه هام بهش وابسته نشن 

عزیزم نمیدونم نتیجه انتقالم چی بشه ولی تا اینجا من راضی بودممن قبل اینجا مام رفتم و تا پای گرفتن دار ...

سلام عزیزم خوبی مامان خانوم‌ انتقال دادی؟🥰😍

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مادر شوهرمن چقدر بهم تیکه انداخت و میگفت آره نوه پسری وارث آدمه نه دختری اون ریشه هست نه نوه دختری(چ ...

آره عزیزم میفهمم چی میگی اینجور آدما فقط قصدشون فوضولیه به هرنحوی میخوان دخالت کنن موضوع بحثم براشون اهمیتی نداره

سلام دوستای عزیزم خوبین

من انتقال دادم

الان مرخص شدم 

ساعت ۸:۴۵ انتقال داد دکتر

تا ساعت ۱۰:۳۰ استراحت کردم

بعد اومدیم رفتم سرویس و کلاس آموزشی دارن گفتن باید بشینین

با کلی استرس نشستم

الان داریم بر میگردیم 

لطفا دعا کنین دوستای گلم 

راستی دو جنین انتقال دادن

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=385074002]خیرش تو این باشه عزیزم،،آره بزار کامل خوب شی بعد اقدام کن،بنظرم شماهم حتما قبل انتقال خراش رحم وچسب می دونی پژوهش کده ناباروری یزد باکدام دفترچه قرار داد داره بیمه سلامت یاتامین اجتماعی؟

سلام دوستای عزیزم خوبینمن انتقال دادمالان مرخص شدم ساعت ۸:۴۵ انتقال داد دکترتا ساعت ۱۰:۳۰ استراحت کر ...

سلام عزیزم مبارکت باشه.خوب بهت استراحت دادن.من نیم ساعت بیشتر نشد بعدش چنددددد بار رفتم سرویس نترس اصلا من حتی پله هم بالا وپایین رفتم🤭فقط دست خداهست وبس.واسه منم دوتا بیشتر نمیذاشتن