2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108248 بازدید | 4142 پست

گلساجون و یلدا شدم خیلی ناراحت شدم ولی هرچه خیره پیش میاد من امروز انتقال داشتم دکتر گفت حتی اگه آزمایش اول منفی شد بازم داروهاتو قطع نکن و تا آزمایش دوم صبر کن و حتما آزمایش دوم برو شماهم همین کارو کن شاید خدا خواست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال 402  آی وی آف کردم 

الان به لطف خدا یک فرزند دارم 

ذخیره تخمدانت خیلی کمه و حدود چهل سالمه 

امروز با همسرم تصمیم گرفتیم بریم دوباره تخمک کشی و به لطف خدا جنین فریز کنیم 

خدا بخواد تو شرایط مطلوب بکاریم 

بچم هنوز خیلی کوچیکه 

بچه ها منم مثبت شدم😍😍

آزیتااا جونممم مبارکه عزیزم

خدایا شکرتتت

ایشالا به سلامتی بغلش بگیری عزیزم

بارداری راحتی داشته باشی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه هایی که مثبت شدین لطفا هر وقت تایم داشتین بگین دقیقا از شب قبل انتقال تا الان چیکارا کردین چیا خوردین

در چه حد فعالیت داشتین

بیرون رفتین نرفتین

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه هایی که مثبت شدین لطفا هر وقت تایم داشتین بگین دقیقا از شب قبل انتقال تا الان چیکارا کردین چیا خ ...

عزیزم من از دوروز قبل انتقال نشاسته با آب خوردم.

روز انتقال کله پاچه خوردم . تا یه هفته شیر سویا و سیب زمینی آپز و ماکارانی  و   سوپ پا مرغ .استراحت هم خیلی نداشتم سه روز اول بیشتر بعدش تو خونه بودم معمولی کارام کم  کم میکردم فقط درحد غذا و ظرف شستن.بیرون نرفتم اصلا.حموم بعد ۳ روز رفتم اونم درحد ۵ دقیقه.

ممنونم عزیزم انشالله تو ام ناراحت نباش من خودم تمام مراحل تو رفتم و درمان میکنم من خودم بار سوم ای و ...

قربانت. من عزیزم دوتا دختر باهمین آی وی اف دارم ☺️

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت