2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108277 بازدید | 4143 پست
سلام عزیزانناراحت شدم برای گلسارجان که منفی شد خیلی هم زیاد اما نباید ناامید شد و انشاالله دفعه بعد ...

دقیقا نظر منم همینه من خانواده م کلا همینطپرن ۳ماهشون که شد میگن اصلا پیشاپیش نمیگن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من خداراشکر سونو قلب رفتم و قلبش تشکیل شده بود و پنج هفته شش روز هستم حالا منتظر خبر خوشح ...

الهی شکر عزیزم انشاالله ۹ماه روبه سلامت طی کنی

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

لیلی جان ایشالا توهم از این مسیر سخت دست پر برمیگردی عزیزمایشالا خدا جواب این همه صبوریتو یه جا با د ...

ممنون از محبتت عزیز دلم  ان شاالله همه با دست پر برگردن .راستی اسم واقعیم هم فاطمه س اما هر چی میزدم مینوشت این اسم هست قبول نمیکنه گذاشتم لی لی 😅

ممنون از محبتت عزیز دلم ان شاالله همه با دست پر برگردن .راستی اسم واقعیم هم فاطمه س اما هر چی میزدم ...

خیلی خوشبختم فاطمه جان

ایشالا مادر شدن روزی همگی🩵

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی خوشبختم فاطمه جانایشالا مادر شدن روزی همگی🩵

همچنین عزیزم . با اینکه هیچکدومتون رو نمیشناسم اما دعا میکنم همه مامان بشن . میدونین من عاشق بچه م 😍 یعنی میمیرم برای بچه . اصلا وقتی خیال پردازی میکنم اینقده ذوق میکنم که دارم حمومش میکنم یا دارم موهاش رو میبندم با باباش میریم بیرون اصلا یه حس خاصیه یا دارم بهش شیر میدم اینقد تو دفترم خیال پردازی هام رو مینویسم. ان شاالله که ایندفعه خدا دست رد به سینه مون نزنه واقعا بچه داشتن قشنگه من که میمیرم براش 😘😘😘

الهی شکر عزیزم انشاالله ۹ماه روبه سلامت طی کنی

ممنونم عزیزم انشالله 

تو ام ناراحت نباش من خودم تمام مراحل تو رفتم و درمان میکنم 

من خودم بار سوم ای وی اف مثبت شدم فقط توکلت به خدا باشه عزیزم

خیلی خوشبختم فاطمه جانایشالا مادر شدن روزی همگی🩵

باورت میشه شاید بهم بخندی بگی این دیوونه س اما باورت میشه از خیلی وقت پیش واسه ش طلا گرفتم زمین خریدم اما حیف که نمیاد یعنی همه ش میگم فقط خدا بهم نی نی بده دنیا بیاد همه ش گازش میدم میگم تا حالا کجا بودی اینهمه منو چشم انتظار گذاشتی. بیشتر واسه م سخته سن پایین ازدواج کردم اما همون موقع بچه گیرم نیومد اگه همون موقع میرفتم ای وی اف میکردم هم سنم پایین بود هم تفاوت سنیم با بچه م زیاد نبود هم الان بچه م ۹سالش بود 😅😂