2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108248 بازدید | 4142 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای سرتون به این آزمایشا وتستای منفی عادت کردم امیدوارم برا شما مثبت بشه وخوشحال بشید

فدای سرت ان شاالله هر وقت زمانش برسه خدا بهت نی نی میده هیچوقت چیزی رو به زور نخواه. من خیلی خیلی التماس خدا کردم اما نداد چه ماهایی میشد که ۳ماه پریود نمیشد فک کنم حالت تهوع داشتم اما جرات نمیکردم ازمایش بدم یا تست بزنم اما فرداش که میرفتم ازمایش میدادم همین که برمیگشتم خونه پریود میشدم اینقده گریه میکردم . چقده لباس و عروسک خریدم هر جا لباس قشنگ میدیم چقده توپ .چقده گل سر .اما نداد ده سال گذشته و نداد منم تمام وسایلام دادم به خواهرزاده م .اما الان اقدام کردم برای ای وی اف اما دروغ چرا باز امید ندارم چون اسپرم همسرم خیلی خیلی پایینه خودمم دکتر گفت تخمدانت ضعیفه.اما من تلاشم رو میکنم که بعد نگم چرا ای وی اف نکردم.ولی با خودم میگم شاید سرنوشت من اینه که بچه نداشته باشم مگه میشه به زور بگم خدا بهم بچه بده داد که خوب نداد هم خوب حتما حکمتی داره . پس تو هم غصه نخور دوست قشنگم  دوباره تلاش کن بخدا که نتیجه میگیری هر کاری هر چیزی سختی داره 

سلام مامانا آن شالله همتون مثبت هستید من هم الان تو رژیمم لاغر کنم هنوز دکتر انتخاب نکردم آن شالله ت ...

دوستان مگه باید لاغر کنیم برا ای وی اف؟! 

اللهم،همان که میدانی ... :)
دوستان مگه باید لاغر کنیم برا ای وی اف؟!

دور رحم چربی نباشه بهتر .ولی اگر خدا بخواد همه جور میده.اول خدا ولی خب وقتی این همه پول خرج میکنیم و درد میکشیم خب ی خورده بیشتر تلاش کنیم وجدان خودمون آرومتر.خیلیا بودن چاق بودن مثبت شدن.اول خدا باید بخواد

فدای سرت ان شاالله هر وقت زمانش برسه خدا بهت نی نی میده هیچوقت چیزی رو به زور نخواه. من خیلی خیلی ال ...

لیلی جان ایشالا توهم از این مسیر سخت دست پر برمیگردی عزیزم

ایشالا خدا جواب این همه صبوریتو یه جا با دو تا نی نی خوشگل و سالم میده عزیزم

هممون امیدمون فقط به خودش هست

که ایشالا ناامیدمون نمیکنه😔

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30