2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108550 بازدید | 4145 پست
من که دیگه کارم ازین حرفا گذشته عذرمیخوام باسنم کبود و متورم شده از جای آمپولا

خب دیگه از این بعد خودت تو خونه بزن و ۲۰ دیقه قبل بذار زیر بغلت به خدا که بعدش درد نداره والله جونمو دعا میکنی توروخدا این کارو بکن چون تو بارداری هم‌میدن حالا زیاد داری ضرر نداره که تو ۲۰ قبل بذار زیر بغلت

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا شوهرم یه دور فشارمو برد بالا اخه ۴۰ پدر شوهرم ۱ خرداد در اومد در مورد خونه داشتن بحث میکردن که ...

عزیزم فعلا ذهن خودتو درگیر این مسائل نکن بزار اعصابت آروم باشه،،حالا تو میگی مغازه رو برداره؟؟؟خونه دارین؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای جیگر جان میدونی چی شد یهو حس کردم امروز اشتباه آمپولمو بردم برای تزریقمثل جن از جا پریدم بدو بدو ...

وااای چقدر خندیدم😂😂😂😂 خدا نکشتت🤣🤣🤣 منم اینطوری زیاد میشم بدبخت شوهرامونم همراه ما درگیرن آدم فکر میکنه چیزی نمیدونن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حالا شوهرم یه دور فشارمو برد بالا اخه ۴۰ پدر شوهرم ۱ خرداد در اومد در مورد خونه داشتن بحث میکردن که ...

وای عزیزم😂😂😂

آقایون تو این مسائل واقعا گیج میزنن همیشه

حق میدم حرص بخوری

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم فعلا ذهن خودتو درگیر این مسائل نکن بزار اعصابت آروم باشه،،حالا تو میگی مغازه رو برداره؟؟؟خونه ...

خونه نداریم مسکن ثبت نام کردیم ولی آخه زیر دست بردارش کار میکنه😔 خدارو شکر برا خودش جمع کرده تو خرید فروش ماشینه ولی خب من میگم مغازه چون زیاد دارن سهمشو برداره خونه بخره یه زمین دارن ۲ هزار متر ، ۲ تا مغازه ، ۶۰۰ متر خونه البته زمینش با ارزشه ، یه زمینم داشتن شهرداری برداشت من فقط میگم با اینا یه جا نمونم چون اصلاااااااااا نمیکشم خودش فهنید قضیه از چه قراره ۲ تا خواهر شوهرم دارم عفریته 😰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزم😂😂😂آقایون تو این مسائل واقعا گیج میزنن همیشهحق میدم حرص بخوری

😂😂😂 میگه انقدر میگی سرم درد اومد گفتم میشه مال من درد بیاد مال تورم درد نیارم🤣🤣🤣🤣🤣 ای کاش واقعا حرفام تو مخش جا کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای چقدر خندیدم😂😂😂😂 خدا نکشتت🤣🤣🤣 منم اینطوری زیاد میشم بدبخت شوهرامونم همراه ما درگیرن آدم ...

بابا نمیدونی این استرس آمپول و داروها منو دیونه کرده

وسواس فکری دارم

همش میگم آمپول بیرون یخچال خراب نشده باشه

میزارم یخچال میگم نکنه دماش بیاد پایین خراب شه

میبرم تزریق میام میگم چرا درد نکرد نکنه درست نزد

وای دیوونه شدم

سر پانکچرمم اینجوری بودم دیگه

خدا بخیر بگذرونه واقعا

خودش نجاتم بده از این همه استرس و اضطراب😂😂🤦‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خونه نداریم مسکن ثبت نام کردیم ولی آخه زیر دست بردارش کار میکنه😔 خدارو شکر برا خودش جمع کرده تو خری ...

پس با زبون شیرین برو تو‌کارش،اینقدر بهش‌بگو که ملکه ذهنش بشه ،انشاالله جواب آزمایشتم مثبته و ازین فرصت استفاده کن و دلبری کن😁

بابا نمیدونی این استرس آمپول و داروها منو دیونه کردهوسواس فکری دارمهمش میگم آمپول بیرون یخچال خراب ن ...

نه مطمئن باش همون اول بخاطر استرس زیاد اولتیماتوم روش درست رو انتخاب کردیم زیاد فکر نکن هیچی نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس با زبون شیرین برو تو‌کارش،اینقدر بهش‌بگو که ملکه ذهنش بشه ،انشاالله جواب آزمایشتم مثبته و ازین فر ...

آره باید رو مخش کار کنم واگرنه دیوونه میشم خودش میدونه که نمیتونم و خانوادشم میشناسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا نمیدونی این استرس آمپول و داروها منو دیونه کردهوسواس فکری دارمهمش میگم آمپول بیرون یخچال خراب ن ...

خودتو اذیت نکن اینقدر حساس نباش این آمپولای پروژسترون ودورنافی یخچالی نیستن اصلا استرس نداشته باش

😂😂😂 میگه انقدر میگی سرم درد اومد گفتم میشه مال من درد بیاد مال تورم درد نیارم🤣🤣🤣🤣🤣 ای کاش وا ...

ایشالا میشه 

با زبون خوش بگو لج نکنه فقط

واقعا الان هم که ایشالا بچه هم میاد باید به فکر آیندتون باشین

ایشالا حل میشه همونطوری که خودتون دوست دارین

فعلا این مسائل بیخیال باش حرصشو‌نخور بزار بعد آزمایش😂

1
5
10
15
20
25