من میخواستم اینجا تجربه خودم رو در مورد ای وی اف به اشتراک بذارم. لطفاً شما هم اگه موردی به نطرتون میرسه بگین تا با هم تبادل نظر کنیم.اینجا به هم انرژی مثبت میدیم و امید به نتایج عالی داریم.
من خودم ۳۷ سالمه, هفته بعد تخمک کشی دارم, ازمایش ذخیره تخمدان دادم۴.۴ بود و از حد طبیعی بالاتره, نمیدونم دیگه کیفیت تخمک ها چطور باشند. شما اگه تحربه ای دارین بگین 😍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم چقدر بعد دردش شروع میشهمن موقع تزریق اصلاااا متوجه نشدم تا الان هم اصلا درد ندارمولی دور نافی ...
موقع تزریق اصلا درد نداره ولی از فردا شروع میشه
میشه عین هو سنگ خیلی درد میاد حتی نمیتونی خودتو سفت کنی شلوار بکشی بالا تو به حرف آبجی گوش کن ۲۰ دقیقه قبل بذار زیر بغلت بعد همونجا یواشکی در بیار بده بزنن😅 اینجوری هم تاثیر گذاریش بهتره هم اصلا به هیچ وجه درد نمیگیره حالا فردا درد بگیره متوجه میشی بعد که اینطوری امتحان کنی متوجه میشی کدوم بهتره
بعدشم دور نافو خودت بزن اصلا سخت نیست باید دارو رو آروم اروم تزریق کنن که نه درد میگیره موقع تزریق نه بعدا جاش مثل سنگ میشه یه بار خواستم مثلا امتحان کنم یهو خاالی کردم چشمت روز بد نبینه ۱۲ روزه کبوده همونطوری سنگ نمیتونم جایی تکیه بودم ظرف بشورم
آره خیلی ، چرا گریه کردی؟ من امروز گریه ام قطع شده مال تو شروع شده دیگه بی بی چک مثبت هم که دیدی خیا ...
جوری درد میگیره فکرمیکنم پریود شدم،دلم خیلی گرفته بود همش ناامید میشم فکرای بد میاد توسرم،،بی بی چکم مثبت شد فرداش گذاشتم فقط یه خط نشون داد حالا نمیدونم دیشبی رو قبول کنم یا امروزیه رو😔