2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108527 بازدید | 4145 پست
سلام دخترا خوبین در چه حالینمن امروز پروژسترون و انوکسارین شروع کردمانوکسارین موقع تزریق درد داشت تا ...

نه عزیزم یخچالی نیستن اما منم گذاشتم تو در یخچال فقط قبل تزریق پروژسترون بزار زیر بغلت گرم بشه بعد تزریق کن.و موقع تزریق بگو آهسته تزریق کنن مواد تا جاش ورم نکنه.انشالله به سلامتی.

سلام دخترا خوبین در چه حالینمن امروز پروژسترون و انوکسارین شروع کردمانوکسارین موقع تزریق درد داشت تا ...

سلام عزیزم بسلامتی انشاالله خبر مامان شدنتو بهمون بدی😍😘نه عزیزم یخچالی نیستن خیالت راحت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم یخچالی نیستن اما منم گذاشتم تو در یخچال فقط قبل تزریق پروژسترون بزار زیر بغلت گرم بشه بعد ت ...

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی استرس گرفته بودم نکنه خراب شه اثرش بره

خیلی ممنونم🩷

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم بسلامتی انشاالله خبر مامان شدنتو بهمون بدی😍😘نه عزیزم یخچالی نیستن خیالت راحت

مرسی عزیزم خیالمو راحت کردین🩷

مرسی برای دعای قشنگت

ایشالا برای هممون واقعا خدا بخواد🩷

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها شماهم زیرشکمتون مثل پریودی درد میکنه؟؟؟

آره خیلی ، چرا گریه کردی؟ من امروز گریه ام قطع شده مال تو شروع شده دیگه بی بی چک مثبت هم که دیدی خیالت راحت😉

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که دیگه کلا ناامیدشدم خیلی اعصابم خرابه عصری کلی گریه کردم😭😭😭

ناامید واسه چی دختر اگه من جات بودم فردا میرفتم آزمایش خیال خودمم راحت میکردم فردا با شنبه چه فرقی داره

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

ناامید واسه چی دختر اگه من جات بودم فردا میرفتم آزمایش خیال خودمم راحت میکردم فردا با شنبه چه فرقی د ...

راستی درسته که میگن جیگر خوردن ضرر داره تو بارداری ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم خیالمو راحت کردی استرس گرفته بودم نکنه خراب شه اثرش برهخیلی ممنونم🩷

راستی پروژسترونو حتما بذارا زیر بغلت واگرنه از دردش همش سرپا وایمیستی ۲۰ دیقه بمونه کافیه مال من اصلا جاش درد نمیکنه انگار امپول نزدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40