2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108527 بازدید | 4145 پست

انشاالله بحق این روز عزیز هررررررر کسی چشم انتظار اولاده خدا دامنشو سبز کنه .دامن عزیزایی هم که توی این سایت منتظرن هم سبز ودلشون شاد بشه

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دیروز یه بی بی چک‌گذاشتم زیرچنددقیقهیه هاله انداخت نمیدونم عکسشو بفرستم مشخص یانه،،ولی صبح دوباره ...

الهی قربونت بشم 😍 به خدا خنده نشیت رو لبم و قلبم انگار از درون خندید مبارکه مبارکه😍😍😍🥰🥰

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که بارداری عزیزم و شنبه خوش خبر میایمنکه جرئت ندارم برای بی بی چک همون شنبه یه راست میرم ازم ...

ببین من الان فهمیدم خودت هنوز خبر نداری که مثبتی یا نه من از اولم که اومدی گفتم باردادی ببین حسام دروغ نیست اینجا به دو نفر گفتم‌ مثبت ، دیدی که هستن🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی قربونت بشم 😍 به خدا خنده نشیت رو لبم و قلبم انگار از درون خندید مبارکه مبارکه😍😍😍🥰🥰

خدانکنه مهربونم😘😍 من که خودم شک دارم اصلا حس عجیبیه این دوروز تموم شه بریم آزمایش بدیم هممون باآزمایشای مثبت بیاییم اینجا 😘😍🙏🥹

خدانکنه مهربونم😘😍 من که خودم شک دارم اصلا حس عجیبیه این دوروز تموم شه بریم آزمایش بدیم هممون باآزم ...

الهی آمین شک نکن عزیزم حتما هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دخترا خوبین