2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107995 بازدید | 4141 پست
الان یه لحظه از جام بلند شدم زیرشکمم جوری درد گرفت گفتم همین الانه که پریود شم ولی خبری نبود خداروشک ...

همه بچه ها مامان میشن بخدا دعا میکنم مامان بشین هم برای شماخوشحال میشم هم برای خودم چون خودمم انرژی میگیرم. مطمئن میشم که با ای وی اف هم میشه برای بار اول باردار شد . همه ش استرس گرفتم اینهمه دارو بخورم اینهمه امپول بزنم اخرشم هیچ. من زود خسته میشم از دارو خوردن امروز دوباره به شوهرم میگفتم اقا بیا بیخیال شیم من بچه نمیخوام خسته شدم از دارو .بخدا دست خودم نیست دلم سنگین میشه از الان استرس آمپول دارم . دوباره یکشنبه ازمایش داره همه ش میگم خدا کنه ایندفعه حداقل بهتر از ازمایش قبلی باشه .میترسم خیلی ازمایشش پایین باشه این دکتر هم مثل دکتر قبلی که گفت اسپرم اهدایی این بگه جنین اهدایی .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها مامان میشن بخدا دعا میکنم مامان بشین هم برای شماخوشحال میشم هم برای خودم چون خودمم انرژی ...

عزیزدلم مرسی از دعای قشنگت😘 اصلا بخودت استرس نده وقتی توی مسیرش قراربگیری همه چی آسون وراحت پیش میره ازخدا میخوام بهترینها برات اتفاق بیوفته چه طبیعی چه با آی وی اف امسال مامان شی 😍😘

همه بچه ها مامان میشن بخدا دعا میکنم مامان بشین هم برای شماخوشحال میشم هم برای خودم چون خودمم انرژی ...

سلام عزیزم ممنون از انرژی مثبت

شرایط شوهر من افتضاح بود 

یک دکتری تو تهران سال نودو دو به شوهرم گفت هروقت خروس تخم گذاشت تو هم بچه دار میشی

خیلی شوهرم عصبی شد من برای همین سعی کردم روی اون دکتر رو کم کنم و اتفاقا با عمل تسه شوهرم اسپرم‌های خوب داشت ولی جنین برامون تشکیل شد الان یه دختر چهار ساله دارم سال نودو هفت هم دوقلو شدن که شش ماهگی کیسه آبم پاره شد

الان هم خدا می‌دونه که گلپسر تو دلم هست یا نه

فقط باید سختی‌ها رو به جون بخری وبسپاری به خدای مهربونم

با اومدن بچه زندگیت دگرگون میشه

ما بعد از آی وی اف سوم که جواب رو نگرفته بودیم تصمیم گرفتیم اگرنشد بچه بیاریم

ولی خدا در اوج تا امیدی با یک جنین و سابقه سقط کمکمون کرد

الان هم می‌دونم به شما هم کمک می‌کنه تازه من سنم هم بالا بود تقریبا چهل سالم بود دخترم بدنیا اومد 

الان دوباره آی وی اف کردم

دیدم خانمهایی که چندین بار انتقال دادن تا موفق شدن 

پس اول امید داشته باش وتلاش کن

سلام مامانهای عزیز دوست‌داشتنی

فکر کنم فقط بنده لکه بینی ندارم

فکر کنم گلپسر نمی‌خواد زیاد اذیت کنه و نگرانم نمیکنه

ولی از شوخی گذشته فقط فعلا درد پریودی دارم

حس میکنم همتون لک لانه گزینی داشتید

طبق تجربه خودم

ولی نمی‌دونم چرا خودم گاهی خندم میگیره و امیدوارم😅😁

گاهی علائم ندارم وبازهم امیدوارم🤣🤣

سلام مامانهای عزیز دوست‌داشتنیفکر کنم فقط بنده لکه بینی ندارمفکر کنم گلپسر نمی‌خواد زیاد اذیت کنه و ...

منم لکه بینی ندارم ولی ازعصر زیرشکمم جوری درد میکنه انگار میخوام پریود شم

منم لکه بینی ندارم ولی ازعصر زیرشکمم جوری درد میکنه انگار میخوام پریود شم

گلسا جون مرسی برای انرژی مثبتت عزیزم 

ایشالا خیره

چند جا خوندم اگه صدقه بدم رفع بلا میشه

دعا میکنم همگی شنبه با جواب مثبت بیاین

ایشالا خدا جواب این همه تلاش و صبوری هامون بده

گلسا جون میگین که کلا خونه بودین پس چطور آمپولاتون زدین؟خودتون تزریق میکنین؟

من همش تو فکرم چطور قراره هر روز برم واسه تزریق 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلسا جون مرسی برای انرژی مثبتت عزیزم ایشالا خیرهچند جا خوندم اگه صدقه بدم رفع بلا میشهدعا میکنم همگی ...

حتما تاثیر داره قرآن بخون صدقه بده دلت آروم میشه😘از درمانگاه یه خانمه میاد واسم تزریق میکنه

گلسا جون مرسی برای انرژی مثبتت عزیزم ایشالا خیرهچند جا خوندم اگه صدقه بدم رفع بلا میشهدعا میکنم همگی ...

مرسی عزیزم به امید خدا امسال سال مامان شدن هممونه مطمئنم😍🙏❤️

دقیقا امیدمون به خدا ،باورت نمیشه من که دیشب ازبس کلافه بودم گریه م‌گرفته بود اصلا خوابم نمیبرد

منکه دیروز انقدر کلافه بودم‌انقدر گریه کردم یکم سبک شدم

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مامانهای عزیز دوست‌داشتنیفکر کنم فقط بنده لکه بینی ندارمفکر کنم گلپسر نمی‌خواد زیاد اذیت کنه و ...

اونا دختر بودن علایم فرق داشت این پسره 😌 با آقا پسرمون چیکار داری ؟ بذار کارشو بکنه😂

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40