2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107454 بازدید | 4136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=384298619]بچه ها  من سر دخترمم ۸ هفته بود لک دیدم.اما الان این  درد زیر دل دارم همون انقباضات پریودی ...[/QUOT

بارداری اول ودوم حالتاش باهم متفاوته مقایسه نکن شاید جنسیتشون فرق داره 

انشالله کلا قطع بشه و نی نی تو دلت لونه کرده باشه من انقدر درد دارم انقدر دارم که نگو ،بازم‌ مثل دیش ...

انشالله که قهوایی نشه.من صبح که شیاف گذاشتم یه لحظه درد شدید گرفت و بعدش رنگ زرشکی.وقتی درد داری رو به پهلو دراز بکش بهتره تا رو به پشت

بچه ها من سر دخترمم ۸ هفته بود لک دیدم.اما الان این درد زیر دل دارم همون انقباضات پریودی یکم نگران ...

باید بسپاریم به خدا انشالله هر چی مصلحته منکه دیشب ساعت ۳:۳۰ خوابیدم صبح ام ۷ بیدار شدم از صبح هم دارم سرچ میکنم خیلی خستم از لحاظ روحی این ۳ روز تموم بشه تکلیف مشخص میشه یا اینوری یا اونوری راحت میشم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی خیلی ناراحت شدم ولی فدای سرت خدا دخترتو‌ حفظ کنه ❤️😍مثل خودت ماهم روزشنبه خوشحال بشیم🙏

فدات عزیزم.انشاالله همتون دست پرباشین شنبه

فلسطین بزرگترین آزمون خدا از بشریت 

انشالله که قهوایی نشه.من صبح که شیاف گذاشتم یه لحظه درد شدید گرفت و بعدش رنگ زرشکی.وقتی درد داری رو ...

انشالله ، 🥺 ای وای دیگه از جام پا نمیشم کلا دراز میکشم🥺

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید بسپاریم به خدا انشالله هر چی مصلحته منکه دیشب ساعت ۳:۳۰ خوابیدم صبح ام ۷ بیدار شدم از صبح هم دا ...

دقیقا امیدمون به خدا ،باورت نمیشه من که دیشب ازبس کلافه بودم گریه م‌گرفته بود اصلا خوابم نمیبرد