2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106018 بازدید | 4112 پست
بچه ها فکر کنم من پریود شدم با اینکه امروز روز دهم انتقالمه قشنگ ترشح خونی داشتم و تمام حالت های پری ...

نمیشی لک لانه گزینیه چقدر مونده به پریودتت؟

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واللع به اینا زنگ میزنی قطع میکنن میگن پیام بده 

پیامم میدم جواب نمیدن البته منشی دکتر ها

خود کلینیکخیلی پاسخ گوییشون سریع با حوصله است انگار دارن با ابجیشون حرف میزنن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همینجا که نظر می‌نویسی بالا یک چیزی مثل عکس گالری داره بزن روش وعکس رو ارسال کناگر سخته دیگه ولش کن

بفرسته همینجا ببینیم دیگه اینجا غریبه نداریم که مال من قطع شد مال من فقط شب اومد اونم به اندازه سر چوب کبریت قهوه ای روشن دیگه تیومد ولی خیلی درد دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم میخوای زنگ بزن به دکترت شاید شیافت زیاد کنه.زنگ بزن ببین چی میگن خبرش بده.

فعلا همون ترشح قهوه ای بود دیگه چیزی نیومد به اندازه سر چوب کبریت بود و قطع شد اما درد دارم‌همچنان اگه ادانه دار بشه زنگ میزنم مطمین باش پریود نیست خودشم تو ۱ روز از ما عقبی پس روز ۹ دیدی که خیلیا دیدن تا ۳ روز و قرمز روشن بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فعلا همون ترشح قهوه ای بود دیگه چیزی نیومد به اندازه سر چوب کبریت بود و قطع شد اما درد دارم‌همچنان ا ...

من تواین مدت سه بار لک دیدم اونم فقط روی دستمال وقطع شد فقط گاهی اوقات شکمم درد میکنه انگار میخوام پریود شم 

من تواین مدت سه بار لک دیدم اونم فقط روی دستمال وقطع شد فقط گاهی اوقات شکمم درد میکنه انگار میخوام پ ...

مثل همیم من از روز ۴ درد پریودیم شروع شد منتها با تکوم خوردن کار کردن و ماشبن نشیتن تو حالت عادی درد نداشتم نگر اینکه یکی از اینا صورت بگیره ولی از روز ۱۰ که لک دیدم دردم زیاده و واقعا انقدر شدت داره میگم شدم شکمم انگار داره سوراخ میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تواین مدت سه بار لک دیدم اونم فقط روی دستمال وقطع شد فقط گاهی اوقات شکمم درد میکنه انگار میخوام پ ...

راستی منم فقط یه بار دیدم به اندازه سر چوب کبریت قهوه ای دیگه ندیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل همیم من از روز ۴ درد پریودیم شروع شد منتها با تکوم خوردن کار کردن و ماشبن نشیتن تو حالت عادی درد ...

من تواین مدت اصلا از خونه بیرون نرفتم مگه شما بیرونم میرین؟؟؟🤔

من تواین مدت اصلا از خونه بیرون نرفتم مگه شما بیرونم میرین؟؟؟🤔

فقط یه بار با ماشین رفتیم دور زدیم اونم خونه مامانم ابنا بودم پله نداشت🥺 دیگه شوهرم نمیبره اومدم خونه خودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40