2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 106294 بازدید | 4124 پست
عزیزم هزینش چقده؟

بستگی داره کجا انجام بدی. تپ خصوصی من  پارسال ۳۱ میلیون پایه تخمک کشی دادم و باضافه اینکه باید هر سری دارو میگیرفتیم یکی دو ملییون بود، ویزیت و سونو واژینال هم بین ۴۰۰ تا ۸۰۰ تومان متغیر بود.

هزینه های جانبی تست قلب و ورزش و اسکن سینه ‌ اینا هم قبل عمل تخمک کشی میخواست. به من گفتن بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون حساب کن. انتقال هم ندادم تا الان ولی شنیدم ۱۷ تومانه هر انتقال.

سلام به روی ماهت 😍عزیزم خوش اومدی به جمع ما انشالله که همون موقع مادر شدی ، شما چه علائمی داری ؟

سلام عزیزدلم مرسی😍❤️آمین خداازدهنت بشنوه 🙏الان هیچ علائمی ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من که مامان شدی رفته🥰😍🤩

مرسی فدات شم الهی آمین 🙏😍واقعا این روزا خیلی سخت میگذره به امیدخدا همه ی کسایی که انتقال دادن نتیجه مثبت بشه وهممون نی نی هامونو بسلامتی بغل بگیریم❤️❤️😍😍😍

سلام انشاالله که همتون دامنتون سبزشده😍با بارراول ای وی اف باردارشدین؟! کجا وکدوم مرکز رفتین؟؟ هزین ...

سلام عزیزم مرسی از دعای قشنگت😘😍

من دکترم فرزانه چوبساز که آی وی اف وانتقالمو تو بیمارستان نیکان انجام دادم هزینه پانکچر32ملیون شد 15تا جنین تشکیل شد که هزینه فریزشون 2500شد هزینه انتقالم 14میلیون قیمت داروهامو دقیق یادم نیست جنین هامو 3روزه فریز کردن و

برا من 3تا جنین بلاست انتقال دادن

سلام انشاالله که همتون دامنتون سبزشده😍با بارراول ای وی اف باردارشدین؟! کجا وکدوم مرکز رفتین؟؟ هزین ...

تعیین جنسیت گرونتر میشه یه خانمه انجام داده بود میگفت نزدیک 200میلیون هزینه کرده

بستگی داره کجا انجام بدی. تپ خصوصی من پارسال ۳۱ میلیون پایه تخمک کشی دادم و باضافه اینکه باید هر سر ...

سلام عزیزم ازته دل ازخدا میخوام نی نی هات بهت چسبیده باشن و۹ماه دیگه بغلشون کنی بسلامتی😍❤️

البته اون خانمه میگفت قبل انتقال پی آر پی براش انجام دادن وخراش که اونم هزینش بالاس ،،موقع انتقالم چسب جنین براش زدن

سلام عزیزم مرسی از دعای قشنگت😘😍من دکترم فرزانه چوبساز که آی وی اف وانتقالمو تو بیمارستان نیکان انج ...

فداتشم

کدوم شهر عزیزم؟! 

پس الان انشاالله بارداری گلم؟! 😍

اللهم،همان که میدانی ... :)
تعیین جنسیت گرونتر میشه یه خانمه انجام داده بود میگفت نزدیک 200میلیون هزینه کرده

اوه پس این خیلی گرونتره... همه جا قیمتا یکی هست؟! 

تصمیم دارم برا دومی برم ای وی اف کنم.. نمیدونم کجا بهتره... 

اللهم،همان که میدانی ... :)

سلام عزیزم

ممنونم

من بار چهارم هست 

یه دختر چهار ساله با آی وی اف دارم

دوباره برای تعیین جنسیت رفتم

مرکز مام دکتر لاهوتی

البته جنین از قبل داشتم وپانکچر نشدم 

صدوسی هزینه شد 

اگه کسی پانکچر هم بخواد بشه تقریبا صدوشصت هفتاد 

وبا فریز جنینها 

یعنی بعد از سه روز پریود شدی ؟نگاه من ۱۴اردیبهشت پریود شدم.از ۱۵پریودم شروع کردم به مصرف قرص تا ده ش ...

نه عزیزم منظورم این بود بعد سه روز نشدم

موعد پریود خودم اومد

یعنی همون تایمی که هر ماه میشدم

تقریبا هشت روز بعد قطع قرص

ولی شنیدم کلا بین ۳ الی ده روز بعد قطع پریود میشی

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25