2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107159 بازدید | 4136 پست
من ترک اردبیل😂

وای چقدر خوب الان اونجا هوا خنکه 

البته شمال هم خوبه

من که این چندروز رنگ بیرون رو ندیدم وفقط تو خونه هستم

بیشلوار تو خونه میگشتم تا امروز که شلوار پوشیدم

بیشتر استانها رو رفتیم 

ولی اونجا نیومدیم

اهل گشت وگذاریم چون بچه نداشتم خیلی جاها رفتیم البته بعدش هم رفتیم

خدا بخواد اردبیل هم بیایم سرعین رو خیلی دوست دارم

انشاالله پسملی دنیا اومد زمستون اونجاییم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر خوب الان اونجا هوا خنکه البته شمال هم خوبهمن که این چندروز رنگ بیرون رو ندیدم وفقط تو خونه ...

آره انقدر خنکه خیییلی آره شمال خیلی گرم میشه ‌دل ادم سر میاد نه بابا نرو بیرون گرما زده میشی، آره خوبکردی همه جا رو گشتی همینا واسه آدم میمونه، انشالله هر وقت نی نی دنیا اومد بیا اینجا من متتظر شما هستم🥰

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مامانت رشتیه یا مازندرانیه

بعد اینکه نی نی بدنیا اومد ،باهم بیاین من در خدمتم 

خیلی دوستای شهرستانی هم دارم

یزدی اصفهانی مشهدی کرمانی

شما هم هر وقت دوست داشتید درخدمتیم

ماهم مثل ترکها مهمان دوست هستیم ومهماننواز

مادر شوهرم اینا ترک تبریز یه دوتی دارن چندین ساله باهم رفت وآمد دارن البته الان چون پیر شدن کمتر شده

ولی بسیار آدمهای خوبی هسن

موقع برگشتن برای مادر شوهرم اینا گریه میکردن که بیشتر بمونید

ترکها عالین

بعد اینکه نی نی بدنیا اومد ،باهم بیاین من در خدمتم خیلی دوستای شهرستانی هم دارمیزدی اصفهانی مشهدی کر ...

خدا حفظتون کنه عزیزم انشالله، خدا بخواد همدیگرم میبینیم😍🥰 آره خدایی خوبن هم‌شمالیا هم ترکا کلا همه خوبن کسی که خوب باشه ادم هیچ وقت ازش سیر نمیشه ، خدا هم شمارو هم خانواده شوهرتو حفظ کنه و بهم مهربون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دیگه باید به کارام برسمظرف نهار رو نشستمفعلا خدا حافظ عزیزانراستی جیگرجان درخواست دوستی دادم قبول ...

برو بسلامت عزیزم ، انشالله همشو زود تموم کنی ، قبول کردم😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها هزینه ای پی اف رو نمیدونید؟

عزیزم به طوری کلی بین ۵۰ میلیون تا ۱۰۰ میلیون هست. من فقط واسه عمل تخمک کشی بهمن ماه پارسال ۳۱ میلیون دادم، گویا الان واسه انتقال هم ۱۷ میلیون میگیرن، دیگه بقیه هزینه ها میمونه سونو واژینا و دارو ها، که این دوتابیی که کفتم از همه بیشتر بود هزینه هاش. تو نیکان اقدسیه بودم که خصوصیه، احتمالا دولتی خیلی کمتر باشه.

میدونید درصد مثبت شدنش چ قدر هست ؟🥲

والله بستگی به سن و وضعیت شما و همسرتون داره

ولی میگن زیر سی و پنج سال تا شصت درصد 

وتا چهل و پنج سال تا سی درصد

ولی من میگم درسته دکتر خوب نعمته واز سوی خداوند

ولی باز همه چیز دست خداست

ببخشید میپرسم مشکل اصلی همسرتون هست؟

به خدا شوهر من هم هر روز قلیون سرا می‌ره و می‌کشهاز الان فقط خودتی عزیزموقتی جنین ورحمت خوب باشه راح ...

چشم عزیزم ممنون از اینکه با حرفات ارومم کردی . خودم که خیلی خیلی رعایت میکنم از لحاظ غذایی مخصوصا هر چیزی نمیخورم . مخصوصا موقع پریود .توکل بر خدا