2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107435 بازدید | 4136 پست
ببخشید بیست و هفت تا تخمک داشتم

راستی یلدا جوون یه چیز جدید کشف کردم امپول پروژسارون نیزنی درد میکنه جاش بخاطر روغتی بودنش دیگه منکه نمیتونم‌بشینم ، دیروز گذاشتم زیر بغلم یکی اینور یکی اونور آقا 😅 گرم صخبت شدم با ابجیم فکر کنم ۱ ساعت موند اونجا نگم برات شده بود عین آب و راحت میرفت داخل سرنگ الان دیشب آبجیم زد الان اصلا و ابدا جاش درد نمیکنه😍😍😍😍😍😍😍😍

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=383629790]به من داده الان بزنم یوی روز سوم‌انتقال یکی ششم[/QUمن که ۴ انتقال دادم گفت هفتم و د ...

آزیتا جون امپول پروژسارون رو بذار زیر بغلت نیم ساعت قبل تزریق میشه عین اب هم راحت تو سرنگ میره هم جاش درد نمیگیره الان دیشب زدم امروز اصلا جاش درد نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟اره روغن سیاه دانه خریدم مرتب شبا میزنم باشگاه هم میرم. رفتم همه ش چیزای تقویتی برای همسرم خریدم ...

به خدا شوهر من هم هر روز قلیون سرا می‌ره و می‌کشه

از الان فقط خودتی عزیزم

وقتی جنین ورحمت خوب باشه راحت میگیره 

توکل پنداشتن استرس هم مهمه

به خدا شوهر من هم هر روز قلیون سرا می‌ره و می‌کشهاز الان فقط خودتی عزیزموقتی جنین ورحمت خوب باشه راح ...

وای یلدا هر چقدر میخوام برات پیام بزنم نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم میخوای بگی بازم رفتن ۲ بار نوشتم موقع ارسال نمیاد میگم گفتم به شما رفتم با ماشین بیرون یه دور بزنم بعد اومدن درد شدید پریودی گرفتم ؟ میگم حتما داره لانه گزینی میونه که دردم اومده تکوم خوردنی😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحالت من ۱۲ رو نبینم ول نمیکنم که😂 ولی از شوخی بگذره بخاطر داروهام ۸:۳۰ بیدارم آخه شکمو هم هستم ...

چی می خوری که شکمت اینطوری شده

به پروژسترون وداروها یبوست میاره

ولی سعی کن بجاش آب زیاد بخوری که به رحم وجنین خون‌رسانی بهتری بشه

دیگه چهارتا لیوان رو حتما بخور

خدارو شکر که یبوست نیستی واصلا هم نشی

من هم شکمو هستم ولی  با خوردن متفورمین اشتهام کم شده

دکتر میگه به خطر چاقیم حتما باید بخورم

سر اون دوتا بارداری هم می‌خوردم آخه هشتاد کیلو هستم از روز انتقال شروع کردم دیگه

چی می خوری که شکمت اینطوری شدهبه پروژسترون وداروها یبوست میارهولی سعی کن بجاش آب زیاد بخوری که به رح ...

همه چیو قاطی کردم آلوچه بگم ۲ کیلو بیشتر خودم تو این چتد روز شیر ، شیرینی ، بستنی ، پفک 😂😂🤣🤣🤣🤣 خجالت میکشم بگم غذا هم‌که زیاد الان دیشب هم املت خوردم یه دل سیر با نون لواش فکر کنم ۳ تا لواش بود برنجم خوردم😁😁😁😁😁😁😁😁 امروز کم خوردم😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی می خوری که شکمت اینطوری شدهبه پروژسترون وداروها یبوست میارهولی سعی کن بجاش آب زیاد بخوری که به رح ...

آره بازم خدارو شکر یبوست نشدم من ۲۳ سال عمر دارم ۲۲ سالشو یبوست بودم 😂 از شانس نگرفتم ولی زور میدم دبگه چه فایده زیاد میشینم ، چه سوء تفاهمی منم ۸۰ هستم خوشبختم ۸۶ بودم خودمو لاغر کردم شدم‌۷۵ بعد عین چی خوردم الان شدم ۸۰ سر ۲ ماه دوباره برگستم حیف اون زحمت و گشنگی و پول دکتر رژیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راستی یلدا جوون یه چیز جدید کشف کردم امپول پروژسارون نیزنی درد میکنه جاش بخاطر روغتی بودنش دیگه منکه ...

من یادم رفت بهتون بگم داخل یخچال نگذارید

من این دفعه همه رو به شوشو یاد دادم خودش میزنه

اینقدر آروم می نه

چون اولی رو بردم بیرون زد زودی خال کرد اون شب اصلا نتونستم بشینم هنوز ورم داره اندازه گوجه سبز

ولی الان به شوهرم یاد دادم قبلش یخمک خرید می‌ذاره فریزر ،قبل زدن میذاره جای مورد نظر بعد یواش تزریق می‌کنه

اصلا درد نداره راحت شدم