2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107684 بازدید | 4139 پست
همه چیو قاطی کردم آلوچه بگم ۲ کیلو بیشتر خودم تو این چتد روز شیر ، شیرینی ، بستنی ، پفک 😂😂🤣🤣🤣🤣 ...

نوش جانت عزیزم

پس همدردیم

من ماهلین رو هفتاد و هشت کیلو بودم باردار شدم 

فکر کنم تا نود و دو کیلو شدم که زایمان کردم بعدش دوباره همون هفتادوهشت شدم الان یه کمیچاق شدم

فقط شیرینی و تنقلات زیاد نخور

چون چاقیم تو بارداری مستعد قند خون هستیم 

یادت باشه این داروها هم قوز بالا قوز

البته شما سنی نداری وخدا نکنه

اما احتیاط شرط عقله دیگه

من یادم رفت بهتون بگم داخل یخچال نگذاریدمن این دفعه همه رو به شوشو یاد دادم خودش میزنهاینقدر آروم می ...

آره عوضی ها خیلی بد میزنن 😅 آها چه روش جدیدی اول محل تزریق رو یخ میذارید بعدا تزریق میکنید

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نوش جانت عزیزمپس همدردیممن ماهلین رو هفتاد و هشت کیلو بودم باردار شدم فکر کنم تا نود و دو کیلو شدم ک ...

فدایت ، آره ،😂 اره خیلی سخت میشه انقدر ادم بالا بده رو کمر و زانو فشار میاد ، خودمم مراعات نکنم شوهر میکنه خیلی حساسه هر چی مضره نمیخره الان اومدم خونه مامانم میخورم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها هزینه ای پی اف رو نمیدونید؟

عزیزم بیماریها وکلینیکها باهم فرق داره اما من تعیین جنسیت شدم وجنین از قبل داشتم صدو سی شد

اما اگه تازه اول راه هستی ومیخوای مرکز خصوصی بری باد از صد شروع کنی 

پول آزمایشهای اولیه

داروها،پانکچر،انتقال

بچه ها هزینه ای پی اف رو نمیدونید؟

سلام عزیزم مال ما ۱۲ تخمک کشی هر سری سونو ۵۰۰ که تو سال جدید همراه ویزیت البته شده ۷۸۱ هزار تومن بعد عمل خراش رحم ۱۲ هزینه ۴ تا انتقال ۶ میلیون و دارو هام هر سری ۲۵۰ هزار تومن ولی چون خودمونو بیمه ناباروری اسم نوشتیم هزینه ها اینطور شد آزاد نمیدونم و تو خصوصی انجام دادم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدایت ، آره ،😂 اره خیلی سخت میشه انقدر ادم بالا بده رو کمر و زانو فشار میاد ، خودمم مراعات نکنم شوه ...

خوش بحال تو ونی نی

من پدرم آلزایمر داره

پریروز برام گریه میکرد تو تلفن باهاش حرف زدم 

مامانم به زور قانعش کرد آخه کمردرد رو بهانه کردم ونمیدونن هنوز

تا جواب رو بگیرم بعد

بیمه نیستید ؟

چرا بیمه تامین اجتماعی هستم چون مشکل داشتیم مدارک دادیم اسممون رو ثبت کردن که رو هزینه خییییلی تاثیر داره حالا مثال دارو هارو میگم میشد ۲ میلیونو پانصد میگرفتن ۲۵۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40