2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107256 بازدید | 4136 پست
سلام ریحانه جون ، ببین نیومده انرژی مثبتت اومد 😍😍😍 خدا فرزندتو حفظ کنه و پدرتم ببخشه و بیامرزه بر ...

قربونت عزیزم ازدعای خیرت وفاتحه ک خوندی انشالله باتوکل برخدا شماهم مثبتی شک نکن🥰اسم کاربریم رایان اسم پسرمه🙃😘

قربونت عزیزم ازدعای خیرت وفاتحه ک خوندی انشالله باتوکل برخدا شماهم مثبتی شک نکن🥰اسم کاربریم رایان ا ...

فدای تو عشقم مرسی ، الهی آمین از دعای خیر شما 😘 آها ببخشید خدا حفظشون کنه😅😘

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باراول مثبت شدم بعدرشدش متوقف شد وباردوم باز مثبت بودوهمچی عالی من ۳۲سالم بودمشکل نداشتیم بقول دک ...

پس دومین بار مثبت شدی و‌ پسرت به دنیا اومد؟ الان برای بچه دوم میخوای اقدام کنی؟

پس دومین بار مثبت شدی و‌ پسرت به دنیا اومد؟ الان برای بچه دوم میخوای اقدام کنی؟

بله الان یکسالو هشت ماهشه 🥰فعلا واسه بچه دوم تصمیم ندارم چون پسرم خیلی شیطونه کلافم کرده🤯😁ولی ۶تاجنین دارم تا ببینم خداچی میخاد

خواهش میکنم من باچندنفر توی مطب دوست شدم وهممون توی همون سال ۴۰۱ باردارشدیم فقط ناامیدنشین وتوکلتون ...

آخی چقدر قشنگ، ما هم به زودی دونه دونه میایم اینجا از حس های خوبمون مینونیسیم.

سلام روز بخیر

عزیزان من هم اگر خدا بخواد آخر این ماه انتقال رو انجام میدم تو مرکز مام.سال ۱۴۰۱ هم برای بار سوم آی وی اف کردم و خدا یه دختر بهم داد.الان برای تعیین جنسیت به اصرار دخترم که داداش میخواد دارم میرم.البته جنین دارم .سوالم این هست که شما استرادیول خارجی تونستید پیدا کنید یا همون ایرانی رو گرفتید؟چون من ایرانی رو پیدا کردم ولی قبلاً خارجی رو می‌خوردم 

یه خورده نگرانم اگه راهنمایی کنید ممنون میشم .چون از شهرستان میرم تهران

سلام روز بخیرعزیزان من هم اگر خدا بخواد آخر این ماه انتقال رو انجام میدم تو مرکز مام.سال ۱۴۰۱ هم برا ...

عزیزم، خیلی خوشحالم که یه دختر ناز دارین. امیدوارم دومی هم همونی بشه که خودتون میخواین. من داروهای تخمک کشیم همه ایرانی بودند، انتقال رو هم نمیدونم انجام ندادم فعلا. ولی بچه بیاین بنویسید.

جنین ها رو از فریز در میارن بعد تعیین جنسیت میکنند درسته؟ چند سالتون بود جنین فریز کردین؟

عزیزم، خیلی خوشحالم که یه دختر ناز دارین. امیدوارم دومی هم همونی بشه که خودتون میخواین. من داروهای ت ...

سلام عزیزم ممنونم قسمت شما بشه الهی

من اون موقع استرادیول خارجی می‌خوردم ولی الان گیر نیاوردم دیگه پناه بر خدا .اگه خوب پیش بره دیگه اواخر اردیبهشت یا اوایل خرداد انتقال میدن 

گفتم هشت تا جنین رو تعیین جنسیت کنند نزدیک شصت میلیون شد سی تومن دیگه هم برای انتقال میخوان  

من سال نو و هفت کلینیک نوید سه جنین انتقال دادن که دوقلوشد ولی شش ماهگی از دست دادم .یک سال ونیم بعد انتقال دادم که نگرفت.بعد با اینکه اونجا جنین داشتم رفتم مرکز مام که با داشتن بیست ویک جنین ،فقط یکی انتقال دادن که گرفت وماهلین خانم بدنیا اومد.بیست وهشتم این ماه می‌ره تو چهار سال .ولی الان میگه داداشی میخوام.تلاشمو میکنم ببینم چی میشه.الان چهل و سه سالمه   دیگه باید نوه هام رو میدیدم