2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107261 بازدید | 4136 پست
سلام خوبینببخشید اون هزینه ای که گفتید ۳۱ میلیونپیش دکتر امیری یا بیمارستان آرش.

راستی میتونی زنگ بزنی قیمت الان رو بپرسی ازشون، شاید اضافه کردن این قیمت واسه بهمن ماه ۱۴۰۳ بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی میتونی زنگ بزنی قیمت الان رو بپرسی ازشون، شاید اضافه کردن این قیمت واسه بهمن ماه ۱۴۰۳ بود.

سلام عزیزم خوبی همه پست هاتونو خوندم منم منتظرم پریود بشم برم برای انتقال جنین ۱۵ وقتمه 😍 کم مونده تقریبا ۱ هفته من دکتر برام خراش رحم و هیستروسکوپی انجام داد چون تعداد جنین هام کم بود ۲۵ تا فولی داشتم ولی چون پی سی او هستم ضعیف بودن ۴ تاش جنین شد ۳ تا آ یکی بی البته من دی ماه تخک کشی داشتم حالا نمیدونم دکتر چند تا جنین برام انتقال بده فکر کنم باهم‌ انتقال بدیم وااای انشالله هردومونم مثبت میشیم 😍😍😍

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۲۱ دی تخمک کشی کردم دکترم داروی انتقال داد رفتم سونو وقتی فهمید ۴ تاست گفت خراش و هیستروسکوپی گفت معمولا وقتی ۲ بار منفی میشن این کارو میکنیم گفت تعداد جنینات کمه بذار ریسک نشه خدارو شکر کم مونده به انتقال دیدم میوفته عید دکترمم نیست توی تعطیلاته و ۲ ماه میون خراش و انتقال فاصله میوفته نرفتم گفتم دیگه فایدش چیه درسته دلم بالا میاد تو کارم وقفه میوفته ولی چاره چیه مخصوصا وقتی به وقتش پریود نمیشم ‌باید امپول بزنم اون دلمو بالا میاره ولی هر چیه مصلحت خداست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم خوبی همه پست هاتونو خوندم منم منتظرم پریود بشم برم برای انتقال جنین ۱۵ وقتمه 😍 کم مونده ...

سلام عزیزم، خوشحالم برات که خیلی کم مونده به انتقالت. پر از انرژی خوب باش. مهم کیفیت جنین ها هستند. نمیدونم خوندی توی پست هام، من فعلا جنین هام رو گذاشتم مونده ایران، تو انگلیس هم میخوام اقدام کنم چون موبت بیمه منم رسیده، گفتم اگه بیام ایران و منفی بشه هی باید برم و بیام. ولی باز اینجا بیمارستان به خونمون نزدیکه. منتظرم بیمارستان لندن خبر بده برم برای شروع پانکچر و اینا همه چی از اول. 

ولی حتما حتما بیا از خودت بنویس اینجا که چی کار کردی. راستی چند سالتع؟ اسپرم همسرت هم مشکل داشت یا فقط پی سی او هستی؟

سلام عزیزم، خوشحالم برات که خیلی کم مونده به انتقالت. پر از انرژی خوب باش. مهم کیفیت جنین ها هستند. ...

فدای تو مرسی عزیزم 😍 درسته ، بله خوندم که اونجا هستین ولی متوجه نشدم دارین اینکارو میکنین ،کار خوبی کردین ولی خب برای خودتون هم‌روحی هم جانی یکم سخت میشه ولی انشاالله جواب بگیرین عزیزم 😘😘😚 توکل کنید به خدا ، حتما میام بهتون خبر میدم هم انرژی مثبت بگیرم هم دعای خیر ،🥰 من۲۷ این اسفند ۲۳ سالم تموم شد نه همسرم قبلا مشکل داشت واریکسیلشو عمل کرد حل شد الان فقط مشکل منم دکتر گفت سالمه ایشونم ۳۳ ساله هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من سال ۴۰۱ آی وی اف مثبت داشتم من فقط غداهای کنسروی نوشابه سوسیس اینجورچیزانمیخوردم واگرنه غذام مث همیشه بود اب و میوه وسبزیجات زیادمیخوردم سعی کنین خوشحال باشین فیلم طنز ببینین استراحت مطلق به هیچ وجه نباشین من هرهفته میرفتم سرمزار پدرم چون اونجا کنار پدرم آرامش پیدامیکردم زمستونم بود نمیدونم چرا بعضیا دیگه از جاشون پا نمیشن جارو برقی نمیکشیدم ولی درحد ظرف وآشپزی انجام میدادم فقط سه روز اول استراحتم بیشتربود

من سال ۴۰۱ آی وی اف مثبت داشتم من فقط غداهای کنسروی نوشابه سوسیس اینجورچیزانمیخوردم واگرنه غذام مث ه ...

من ده تاجنین باکیفیت داشتم از ۱۸تا تخمک ده تاش جنین شد پودر اینوفولیک هم میخوردم روزی دوتا این پودر معجزه میکنه باپزشکتون مشورت کنین بخورین 

فدای تو مرسی عزیزم 😍 درسته ، بله خوندم که اونجا هستین ولی متوجه نشدم دارین اینکارو میکنین ،کار خوبی ...

اخی سنتون خیلی خوبه که پایینه، حتما جواب خوب میگیری عزیزم. ریحان جون راست میگن پودر اینوفولیک خوبه چون اینوزیتول داره برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه. البته شما پانکچر کردین نمیدونم واسه انتقال هم تاثیر داره یا نه. 

من ده تاجنین باکیفیت داشتم از ۱۸تا تخمک ده تاش جنین شد پودر اینوفولیک هم میخوردم روزی دوتا این پودر ...

خوشحالم ریحان عزیز که ای وی اف ات موفقیت امیز بود. دفعه اول مثبت شدی؟ سنتون چقدر بود؟ مشکلتون چی بود؟ 😍

اخی سنتون خیلی خوبه که پایینه، حتما جواب خوب میگیری عزیزم. ریحان جون راست میگن پودر اینوفولیک خوبه چ ...

آره همه میگن سنم کمه😅 وااای عزیزم من دارم پریود میشم فکر نمیکردم به این زکدی بیاد اخه ۱۵ وقتم بود 😂😂😂😂😂😂 من هیچ وقت به وقتش نمیشم 😭😭خدایا شکرت 😘 بله من پودر اینفولیک خوردم اول خدا بعد اون داروها اگر نمیخوردم که همکن ۴ تاشم نمیگرفت😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سال ۴۰۱ آی وی اف مثبت داشتم من فقط غداهای کنسروی نوشابه سوسیس اینجورچیزانمیخوردم واگرنه غذام مث ه ...

سلام ریحانه جون ، ببین نیومده انرژی مثبتت اومد 😍😍😍 خدا فرزندتو حفظ کنه و پدرتم ببخشه و بیامرزه براش فاتحه و ایت الکرسی خوندم دعا کن مال منم بگیره از ته دل دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام من امروز اومدم دکتر برای ۵شنبه برام تخمک کشی نوشته لطفا راهنمایی کنید چیز خاصی بخورم چه کارایی ...

از نظر تغذیه همون چیز های سالم بخور من رژیم خاصی نداشتم، ولی آب انار خیلی خوب بود تهران هر روز میخوردم. قهوه و چای کمتر بخور، 

بعد از تخمک کشی هم مهمه که جیزای شور بخوری و پروتیین بالا مثل مرغ و تخم مرغ که از هایپر شدن تخمدانت جلوگیری کنه. ولی روز تخمک کشی باید ناشتا باشی.

خوشحالم ریحان عزیز که ای وی اف ات موفقیت امیز بود. دفعه اول مثبت شدی؟ سنتون چقدر بود؟ مشکلتون چی بود ...

من باراول مثبت شدم بعدرشدش متوقف شد وباردوم باز مثبت بودوهمچی عالی من ۳۲سالم بودمشکل نداشتیم بقول دکترم میگفت مشکل شما ناشناختس معلوم نیس واسه چی باردارنشدی