آره عزیزم الان بهت میگم.
ببین برای اینکه کارت راحت بشه، همه چی رو آنلاین انجام بده، از کیش نرو تا تهران. اول ویزیت آنلاین باید بگیری، چون اولین ویزیتت هست، خودش ویزیت نمیکنه. یه سیری دکترهای دیگه میان ویزیت میکنن و شرح خال اولیه و سابقه درمان های قبلی رو میپرسن ازت. واست یه سری آزمایش می نونیسن و واسه همسرت هم همینطور، همینجوری خیلی از کارا رو آنلاین میبری جلو.
به مرحله ای میرسی که میگن بیا تهران. اگه شرایط رحم و اینا همه چی عادی باشه، میگن بهت روز اول پریودت تهران باش، یا حالا یکی دو روز مونده به پریود، دکتر امیری خودش سونو میکنه، و داروهات رو مینونیسن برات و تزریق رو شروع میکنی.
تا روز تخمک کشی که فرض کنیم مثلا ۱۵ روز طول میکشه، اون وسطا یا چند روز مونده به تخمک کشی بازم میگه بیا سونو کنم، بازم باید تهان باشی و داروهات رو توضیح میدن. و روز تخمک کشی رو هم مشخص می کنن.
دیگه اخرین بار میری واسه تخمک کشی.
یعنی واسه من اینجوری از روز پریود تهران بودم و هی می رفتم و میومدم، ۵ ساعت راه داشتم. کلا ولی سه بار شد با خود دکتر امیری.
البته دو سه روز بعد از تخمک کشی هم رفتم تا وضعیت رحم و تخمدانم رو ببینه که هایپر نشده باشه یا کیست نباشه. (اینم شاید تو شهر خودتون بتونی با یه سونوگرافر دیگه انجام بدی)
من مراحل ویزیت آنلاین رو یه طور دیگه انجام دادم، چون ایران زندگی نمیکنم. ولی از سفر تهران مثل مراجعین دیگه بود. این ویزیت آنلاین و مراحلش رو هم انقدر تو اینستاگرام دیدم که میدونم اینجوریه.
اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم.