2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 107487 بازدید | 4136 پست
سلام عزیزم، تو درخواست دوستی گزینه پذیرش نمیدونم چرا غیر فعاله، نمیتونم کلیلک کنم.

ممنون ازت 

عزیز دلم من میخواستم راجب ای وی اف  باهاتون صحبت کنم من هم دکترم مهرنوش امیری هست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیر فعلا نرفتم دکتر امیری گفته باید از منشی وقت بگیری بیایخواستم ازشما بپرسم ببینم هزینه ها چقدره؟

هزینه ها رو یه صفحه قبل تر توضیح دادم. هزینه زیادش روز تخمک کشی بود که ۳۱ میلیون گرفت. مثلا ویزیت روز اول ۸۰۰ تومان بود چون شلوار سونو هم میدادن. دارو ها هم اولین بار ۲ تومان بود چون من هیچ نوع بیمه ای نداشتم، اگه بیمه دارین خب پوششش میده. 

اگه تعداد جنین ها از ۱۲ بشه، دو تومن اضافه تر از ۳۱ میلیون میگیرن واسه فریز جنین. هزینه انتقال رو هنوز نمیدونم چون انتقال ندادم هنوز.

هزینه ها رو یه صفحه قبل تر توضیح دادم. هزینه زیادش روز تخمک کشی بود که ۳۱ میلیون گرفت. مثلا ویزیت رو ...

تخمک کشی ک انجام دادین هزینه بیمارستان هم دادید؟ یا همون ۳۱ میلیون کلا دادی؟

ممنون از توضیحاتتون میشه بگید چند مرحله رفتید دکتر باید هر مرحله ک میری کسی باهات باشه چون من تهران ...

آره عزیزم الان بهت میگم.

ببین برای اینکه کارت راحت بشه، همه چی رو آنلاین انجام بده، از کیش نرو تا تهران. اول ویزیت آنلاین باید بگیری، چون اولین ویزیتت هست، خودش ویزیت نمیکنه. یه سیری دکترهای دیگه میان ویزیت میکنن و شرح خال اولیه و سابقه درمان های قبلی رو میپرسن ازت. واست یه سری آزمایش می نونیسن و واسه همسرت هم همینطور، همینجوری خیلی از کارا رو آنلاین میبری جلو. 

به مرحله ای میرسی که میگن بیا تهران. اگه شرایط رحم و اینا همه چی عادی باشه، میگن بهت روز اول پریودت تهران باش، یا حالا یکی دو روز مونده به پریود، دکتر امیری خودش سونو میکنه، و داروهات رو مینونیسن برات و تزریق رو شروع میکنی. 

تا روز تخمک کشی که فرض کنیم مثلا ۱۵ روز طول میکشه، اون وسطا یا چند روز مونده به تخمک کشی بازم میگه بیا سونو کنم، بازم باید تهان باشی و داروهات رو توضیح میدن. و روز تخمک کشی رو هم مشخص می کنن.

دیگه اخرین بار میری واسه تخمک کشی.

یعنی واسه من اینجوری از روز پریود تهران بودم و هی می رفتم و میومدم، ۵ ساعت راه داشتم. کلا ولی سه بار شد با خود دکتر امیری.

البته دو سه روز بعد از تخمک کشی هم رفتم تا وضعیت رحم و تخمدانم رو ببینه که هایپر نشده باشه یا کیست نباشه. (اینم شاید تو شهر خودتون  بتونی با یه سونوگرافر دیگه انجام بدی)

من مراحل ویزیت آنلاین رو یه طور دیگه انجام دادم، چون ایران زندگی نمیکنم. ولی از سفر تهران مثل مراجعین دیگه بود. این ویزیت آنلاین و مراحلش رو هم انقدر تو اینستاگرام دیدم که میدونم اینجوریه.

اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم.

سلام لطفا میشه راهنمایی کنید کیا دوره ی سیکلشون ۴۰ روزس ؟روز تخمک گذاری کی میشه؟

من خودم سیکلم ۲۸ روزه بود تقزیبا. که میافته وسط سیکل. یه سری اپلیکیشن هست که روزهای پریودت رو میدی و اونا خودشون محاسبه میکنن. ولی اونا خیلی دقیق ممکنه نباشن، یه سری کیت هایی هست شبیه کیت بی بی چک، ولی واسه تشخیص روزهای تخمک گذاریه، اگه از اون استفاده کنی، هر روز هم سر ساعت مشخص، با هم مقایسه کنی میبینی که بالاحره یه روزی پر رنگ میشه، اون روز که از همه پر رنگتر شده از ۱۲ تا ۲۴ ساعت بعدش خود تخمک گذاری شروع میشه.

اینطوری میتونی بفهمی تخمک گذاریت چه روزی از سیکلت اتفاق میافته.  که واسه ماههای بعدی اماده باشی تا قبل از تخمک گذاری رابطه داشته باشی.

یا اینکه میتونی بری دکتر، اونا سایز فولیکول رو نگاه میکنن و به یه اسیز مناسب که برسه بهت میگن تا چند روز اینده تخمک گذاری داری.

اگه پریودهای منظم داری، مشکل خاصی نداری، اصولا تخمک گذاری تو باید بیافته ۱۴ روز‌قبل از شروع پریود بعدی. یعنی ۱۶-۴۰=۲۶

یعنی شما، روز ۲۶ سیکلت باید تخمک گذاری داشتی باشی، ( اگه بدن ادمها اینقدر دقیق بخواد کار کنه)

ممنون از توضیحاتتون میشه بگید چند مرحله رفتید دکتر باید هر مرحله ک میری کسی باهات باشه چون من تهران ...

اینکه پرسیدی کسی باهات باشه، روز تخمک کشی حتما باید همسرت و اجازه همسرت باشه. اگه نمیتونه بیاد همسرت باید از خود نیکان یه فرمی بگیری و ببری محضرخونه رسمی رضایت تخمک کشی و اینا بهت بدن. روزهای دیگه میتونی تنهایی بری.ولی بازم بورس ازشون. یه روز هم تو خود نیکان یه پزشک قانونی هست میاد یه سری در مورد ای وی اف و شانس ای وی اف و اینا توضیح میده که هر دو باید امضا کنین ما فهمیدیم چی میکی شما.

من خودم سیکلم ۲۸ روزه بود تقزیبا. که میافته وسط سیکل. یه سری اپلیکیشن هست که روزهای پریودت رو میدی و ...

مرسی ازت عزیزم به خاطر وقتی که گذاشتی.

من کیت گذاشتم از روز ۱۷ خط نشون میداد ولی از ۲۴ سیکل خط پر رنگ تر میشد

آره عزیزم الان بهت میگم.ببین برای اینکه کارت راحت بشه، همه چی رو آنلاین انجام بده، از کیش نرو تا تهر ...

تشکر از،توضیحاتتون من مریض خود امیری هستم سه ماه دارو گرفتم استفاده کردم باردار نشدم الان بهم گفته باید حضوری بیای میخواد مراحل ای وی اف بگه