2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 108518 بازدید | 4145 پست
راستی پروژسترونو حتما بذارا زیر بغلت واگرنه از دردش همش سرپا وایمیستی ۲۰ دیقه بمونه کافیه مال من اصل ...

عزیزم چقدر بعد دردش شروع میشه

من موقع تزریق اصلاااا متوجه نشدم 

تا الان هم اصلا درد ندارم

ولی دور نافی موقع تزریق و تا چند دقیقه درد داشت ولی اونم اوکی شد بعدش

چقدر بعد درد پروژسترون شروع میشه؟🤦‍♀️

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیگه وایسا شنبه ایشالا باهم میریم.میگم حس حالت تهوع از الان زود نیست 🤔

ایشالله نه میگن طبیعیه ولی بد میشه سخته تو ۳ تا ابجیم دیدم تا ۵ ماهگی یا بیشتر داشتن

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چقدر بعد دردش شروع میشهمن موقع تزریق اصلاااا متوجه نشدم تا الان هم اصلا درد ندارمولی دور نافی ...

موقع تزریق اصلا درد نداره ولی از فردا شروع میشه 

میشه عین هو سنگ خیلی درد میاد حتی نمیتونی خودتو سفت کنی شلوار بکشی بالا تو به حرف آبجی گوش کن ۲۰ دقیقه قبل بذار زیر بغلت بعد همونجا یواشکی در بیار بده بزنن😅 اینجوری هم تاثیر گذاریش بهتره هم اصلا به هیچ وجه درد  نمیگیره حالا فردا درد بگیره متوجه میشی بعد که اینطوری امتحان کنی متوجه میشی کدوم بهتره 

بعدشم دور نافو خودت بزن اصلا سخت نیست باید دارو رو آروم اروم تزریق کنن که نه درد میگیره موقع تزریق نه بعدا جاش مثل سنگ میشه یه بار خواستم مثلا امتحان کنم  یهو خاالی کردم چشمت روز بد نبینه ۱۲ روزه کبوده همونطوری سنگ نمیتونم جایی تکیه بودم ظرف بشورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موقع تزریق اصلا درد نداره ولی از فردا شروع میشه میشه عین هو سنگ خیلی درد میاد حتی نمیتونی خودتو سفت ...

چشم خواهری چشممم

فردا همین کارو میکنم

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خیلی ، چرا گریه کردی؟ من امروز گریه ام قطع شده مال تو شروع شده دیگه بی بی چک مثبت هم که دیدی خیا ...

جوری درد میگیره فکرمیکنم پریود شدم،دلم خیلی گرفته بود همش ناامید میشم فکرای بد میاد توسرم،،بی بی چکم مثبت شد فرداش گذاشتم فقط یه خط نشون داد حالا نمیدونم دیشبی رو قبول کنم یا امروزیه رو😔

ناامید واسه چی دختر اگه من جات بودم فردا میرفتم آزمایش خیال خودمم راحت میکردم فردا با شنبه چه فرقی د ...

نمیدونم یهو فکرای ناجور میاد تو سرم ناامید میشم🤕آخه میگم بزارم همون شنبه که بتام هم بره بالاتر دیگه مثل بی بی چک عجله نکنم،،

پس مثل همیم خدا شوهرمو نکشه میگه فردا روهم صبر کن شنبه بریم بی بی چکم که نمیگیره😫 باور کن که وقتی ص ...

خدا نکشتت دختر کلی به حرفت خندیدم دلمو شاد کردی خدا خیرت بده😂😂😂

جوری درد میگیره فکرمیکنم پریود شدم،دلم خیلی گرفته بود همش ناامید میشم فکرای بد میاد توسرم،،بی بی چکم ...

باید سپرد به خدا دیگه مثبته یعتی مثبته فکر نکن ۱ روز مونده تا تکلیفمون مشخص بشه نگران نباش هر چی شد توش حکمتی هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
موقع تزریق اصلا درد نداره ولی از فردا شروع میشه میشه عین هو سنگ خیلی درد میاد حتی نمیتونی خودتو سفت ...

عزیزم من واسه بقیه بلدم آمپول بزنم واسه خودم‌تسلط ندارم میشه بگی چجوری میزنی واسه خودت؟؟؟

باید سپرد به خدا دیگه مثبته یعتی مثبته فکر نکن ۱ روز مونده تا تکلیفمون مشخص بشه نگران نباش هر چی شد ...

مرسی که هستین واقعا حرفاتونو میخونم آروم میشم از خدا میخوام شنبه همه با نامه اعمال مثبت بیایم 😁😍😘