2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205843 بازدید | 5758 پست
اخه اگه اینا هم نگیرن زمان از دست میدم، حداقل ۶ تا سالم باید میداشتم. نمیدونم شاید هم برم امتقال بدم ...

سلام دوست عزیز ان شاالله بزودی دامنتون سبز بشه

اگه یوقت دور از جون این بار هم نشد

توضیحات صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن

درمان شده ها زیادن خودمم چندنفر میشناسم از نزدیک

سلام. لاکیلو جان من ۴۲ سالمه چند سال عمرم تو یکی از مراکز تهران تلف شد، ۳ بار انتقال داشتم که همه شو ...

عزیز جان ابن سنا مرکزش یک قسمت مخصوص اندومتریپز هم داره. ولی حالا هر جایی که میری جایی باشه که فورا پانکچر و ذخیره کنن. حالا بعدا فکر حل مشکلات رحم ات باش. الان فقط اول از همه ذخیره کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی اصرار کردم ولی فایده نداشت

مجبوری خصوصی تر ها رو بری مثل بهاران نگار. اونجا هم میگن خوبه. پیش اکبری برید که صاحب اونجا هم هست با شوهرش. اگر اشتباه نکنم. ولی سرش بییییییی نهاااااایت شلوغه و منشی های بدی هم داره اون مرکز. اصلا جوابگو مریض نیستن. باید بری رو کاغذ اسم بنویسی. انگار عهد دقیانوس هست!!! جنین سناسی شون هم ظاهرا بد نیست. مردان هم اطرج اونجا کار میکنه. یعنی تا پارسال که اطرج هم. مام بود هم بهاران نگار. اطرج هم ازش تعریف میکنن میگن کارش خوبه

اخه اگه اینا هم نگیرن زمان از دست میدم، حداقل ۶ تا سالم باید میداشتم. نمیدونم شاید هم برم امتقال بدم ...

یکبار تو رویان بودم یکی تعریف میکرد میگفت اخرین جنینی که داشت یکدونه گرید سی مونده بود. و گرفت و بچه نوجوان بود. 🥰🥰🥰

کم نبودن که با گرید سی مثبت شدن ، ناامید نباشید ، آرامش ذهنی تون از همه چیز مهمتر هست ، به نظر من فق ...

چی بگم والا دو بار نشده یه بار منفی یه بار هم سقط.

ببینیم این بار چی میشه

اره شاید این بار هم نشد برم از اونایی که سالم هستند انتقال بدم.

حس میکنم ادم جنین داشته باشه به کم با خیال راحت میتونه انتقال بده. هیسترو اینا میخواد کنه خیالش راحته که جیزی نیست تو جنین.

یکبار تو رویان بودم یکی تعریف میکرد میگفت اخرین جنینی که داشت یکدونه گرید سی مونده بود. و گرفت و بچ ...

اره دوست منم اخرین جنینش گرفت، تازه جنین به نی چسبیده بود، یه بار انتقال دادن بعد بردن نی رو نگاه کردن دیدن هنوز جننی اونجاست

دوباره هولش دادن تو رحم

ولی الان به دنیا اومده 🤭

اره دوست منم اخرین جنینش گرفت، تازه جنین به نی چسبیده بود، یه بار انتقال دادن بعد بردن نی رو نگاه کر ...

😂😂😂😂 ببخشید ولی نمیدونم چرا خنده ام گرفت. یعنی چی به نی چسبیده بود؟؟!! 😂😂 آدم تو این راه چه چیزها میبینه و میشنوه!!

😂😂😂😂 ببخشید ولی نمیدونم چرا خنده ام گرفت. یعنی چی به نی چسبیده بود؟؟!! 😂😂 آدم تو این راه چه ...

😆😆 وقتی جنین رو انتقال میدن، همراه با یه مایع کمی تزریق میکنن داخل رحم، بعدش اون نی رو میبرن نگاه میکنن زیر میکروسکپ که مطمین بشن جنین انتقال داده شده و خالیه نی.

واسه دوست من رو که چک کردن دیدن هنوز تو اون کتتر هستش. دوباره انتقال دادن

این اتفاق خیلی هم نادر نیست، قبلا هم شنیدم اینو 😂

سلام کسی میدونه بهترین زمان برا بادکش رحم چه موقع هستش؟؟ماهی که انتقال قراره بدم برم خوبه؟؟

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢