2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205838 بازدید | 5758 پست
😆😆 وقتی جنین رو انتقال میدن، همراه با یه مایع کمی تزریق میکنن داخل رحم، بعدش اون نی رو میبرن نگاه ...

نمیدونم والا ولی برا من اون لحظه منیتور رو به سمت ام گرفتن و گفتن این اولی و این هم دومی رو منیتور هم انگار دیده میشد هر چند من که چندان سر در نمیاوردم و تفاوت بافت رو متوجه نمیشدم. به هر حال بخوادبشه میشه. انشاالله اگر قسمت و خیر و صلاح هر کی هست خدا راه رو براش آسونتر کنه.

یه سوال دیگه لیزر برا خونرسانی به رحم کسی انجام داده؟؟میدونین چجپریه؟؟

عزیز من طب سوزنی میرفتم پیش کسی که چند دهه تجربه دلشت و حتی چین هم میرفت. خودش جوری صحبت میکرد انگار اکسیر حل مشکل هست.. به نظرم اون زمان حتی یک درصد هم تغییری در من ایجاد نکرد. به نظر من مرکز خوب حرف اول و آخر رو میزنه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم والا دو بار نشده یه بار منفی یه بار هم سقط.ببینیم این بار چی میشهاره شاید این بار هم نشد برم ...

عزیز میگم خراش دادن هم ظاهرا تو گرفتن و مثبت شدن، تاثیر داره. ببینید اگر میتونید خراش بدین.

دوستان دیدم یکی تبلیغات طب اسلامی رو گذاشته.

عزیزانی که نمیدونید کدوم راه رو برید تجربه شخصی من.....

من طب سنتی و این دارو گیاهی ها و حتی قرص گیاهی و دم نوش و عرقیجات و طب سوزنی و هر چیز اینجوری رو هم تا حدی امتحان کردم. کلااااا برا کسانی که مشکلات اساسی دارن این راه های گیاعی و... فقط وقت تلف کردن هست. مگر اینکه شما یک مشکل با درصد خیلی کم داشته باشید. شاید شاید شاید اونها به عنوان مکمل در کنار درمان اصلی خوب باشن. باز هم میگم مرکز درمانی خوب حرف اول و اخر رو میزنه. برید یک مرکز از دو نفر کنار دستی تون سوال کنید ببینید مثلا موقع ذوب جنین چند تا رو از بین بردن. طرف میگه ۱۵ تا جنین داشتم دو بار انتقال دادم الان هیچی ندارم. خپب این یعنی مرکز بد، چون ذوب جنین رو بلد نیستن و...

دوستان همه اش رو دکتر زنان تمرکز نکنید. اگر واقعا باید ای وی اف کنید، همه چی رو با هم در نظر بگیرید.

عزیز من طب سوزنی میرفتم پیش کسی که چند دهه تجربه دلشت و حتی چین هم میرفت. خودش جوری صحبت میکرد انگار ...

منم طب سوزنی انجام دادم و چقدرررر گرون و بی تاثیر

ولی این لیزره

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری،،،این صبر که من میکنم افشردن جان است😢

سلام دوستان عزیزامیدوارم حالتون خوب باشه

من امروز ۴۰ روزه که پریود نشدم دیروز غروب ساعت ۶ بیبی چک زدم بعداز نیم ساعت دومین خطش کم رنگ شده بود🥹🥹

من ۲۲ تیر آی وی اف شده بودم ۵/۵ آزمایش دادم عدد بتام ۲۸ بود دوروز بعدش یعنی ۵/۷ تکرار کردم اومد پایین عددش ۹ شد و داروهامو قطع کردم ۹مرداد پریود شدم ...پریود کامل باخون شفاف و شدید حدود یک هفته خونریزی داشتم یعنی شروع آخرین پریودم ۹مرداد بوده تا الان دیگه پریود نشدم ازوقتی داروهامو قطع کردم فقط ویتامین و لووتیروکسین خوردم و یک شب درمیان اقدام داشتم ...بچه ها من تاحالا توعمرم حتی بیبی چکم کمرنگم نشده بود ازدیروزه فقط کتف هام درد میکنه و زیر دلم گاهی تیرمیکشه دیگه هیچ علائمی ندارم نمیدونم الان برم آزمایش بدم یا زوده بذارم بگذره این ماه........

سلام دوستان عزیزامیدوارم حالتون خوب باشه من امروز ۴۰ روزه که پریود نشدم دیروز غروب ساعت ۶ بیبی چک زد ...

سلام، ۱۲ روز تاخیر برای پریود منظم زیاده ، حتما آزمایش خون بدید

سلام کسی میدونه بهترین زمان برا بادکش رحم چه موقع هستش؟؟ماهی که انتقال قراره بدم برم خوبه؟؟

سلام ، من سیکل اول لانگ بود تا ۲ روز قبل انتقال یک روز درمیون بادکش انجام دادم ولی سیکل دوم چون تحریک تخمدان داشتم ترسیدم انجام ندادم