2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205854 بازدید | 5758 پست
سلام ماما جان خوبید//توی دلیت چطوره ؟نگفتن چند تا تخمک!!!باید برم مشهد هنوزنرفتم ببینم چند تا جنین و ...

ممنون منم خوبم خداروشکر، ان شاالله که حال نی نی هم خوبه .

ان شاالله خیره عزیزم

بچه هادکترحمیدصاحب کشاف خوبه اگه میدونین توروخدابگین میخام مطمعن شم بعدبرم

عزیزم من سوالی برام پیش اومده بود و داشتم مطالب یکسال گذشته تایپیک میخوندم اتفاقی دیدم شما پارسال هم در حال تحقیق بودید ، خب اینجوری فقط زمان از دست میدید ،خواهش میکنم وسواس به خرج ندید و زودتر شروع کنید ، ان شاالله زودتر نتیجه بگیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من در مورد تعیین سلامت اطلاعاتی ندارم ، امیدوارم این دفعه نتیجه بگیرید ولی خب چرا همین ۳ تا جنین سال ...

اخه اگه اینا هم نگیرن زمان از دست میدم، حداقل ۶ تا سالم باید میداشتم. نمیدونم شاید هم برم امتقال بدم.

الان این ماه که دو تا از قبل تست نشده داشتم رو قراره انتقال بدم ولی امیدی مدارم، گرید هم سی هستش.

اخه اگه اینا هم نگیرن زمان از دست میدم، حداقل ۶ تا سالم باید میداشتم. نمیدونم شاید هم برم امتقال بدم ...

عزیزم به گریدش توجه نکن من یکی رو میشناسم با چند با انتقال منفیبا گرید سی مامان شده .اگ خدا برای ادم بخواد این چیزا ملاک نیست

دختره نازونوشه شماکدوم مرکزآی وی اف کردین پیش کدوم دکتر من موندم برم مرکزیامطب

سلام ببخشید الان دیدم ابن سینا. بودم. من همیشه میگم به مشکل تون نگاه کنید اگر مشکل اسپرم هم دارید جنین شناسی اون مرکز مهمه. ابن سینا از این نظر خوبه. دکتر زنان شه بخش بود و مردان جنتی. هر چند گاهی به خاطر زمانبندی تخمک کشی و... ممکنه مثلا دکتر دیگه ای عمل کنه و... رویان هم خوبه. امسال رو نمیدونم ولی پارسال خییییلی شلوغ بود. بروکراسی رویان برای سن بالا ها خوب نیست وقت ات رو هدر میده. اما اگر فکر میکنی ممکنه مسئله ژنتیک داشته باشید فکر کنم فقط رویان بهترین جا باشه. مورد دیدم از مام جواب نگرفته بود اومد رویان. مشکل ژنتیک داشت. ضمنا رویان دکتر مردان اش معمولی هستن، ولی جنین شناس اش عالیه. به نظرم میتونی برای مردان جداگانه بیرون دکتر برید. موفق باشید.

لاکیلوجان سنم بالاس ۳۴سالمه پریودیام درحدلکه بینی ذخیرم حتمن اومده پایین استرس گرفتم درمان ندارع ینی ...

اگر ذخیره ات. پایینه برو ابن سینا رویان معطل میشی خیلی میبرن و میارن..... مراکز خصوصی دیگه مثل مام و بهاران نگار هم شاید خوب باشن ولی هزینه هاشون واقعا زیاده. البته که امسال همه خیلی گرون کردن همون ابن سینا و رویان هم خیلی بالا بردن. قیمت پارسال شون فاصله داشت با هم.

اخه اگه اینا هم نگیرن زمان از دست میدم، حداقل ۶ تا سالم باید میداشتم. نمیدونم شاید هم برم امتقال بدم ...

کم نبودن که با گرید سی مثبت شدن ، ناامید نباشید ،

آرامش ذهنی تون از همه چیز مهمتر هست ، به نظر من فقط جنین جمع نکنید ، انتقال هم داشته باشید ، شانس تون امتحان کنید ،

مثلا اگر خدای نکرده ایندفعه نشد حداقل یکی از جنین های تعیین سلامت انتقال بدید ، اگر نشد بعدش مجدد پانکچر کنید ، چون شرایط تون خداروشکر خوبه ، بعد اگر بخواید نگران سن باشید خوب با افزایش سن شانس لانه گزینی هم کم میشه

ن عزیزم من ۳۴سالمه ولی تاحالاآی وی اف نکردم تنبلی دارم ذخیرم پایینه موندم کدوم دکتربرم هیچکی نیس راه ...

اگر تهرانی برو ابن سینا، شه بخش زنان و جنتی مردان، من نتیجه گرفتم. انشاالله شما هم بگیری.