2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 205872 بازدید | 5758 پست
آره PGT-A انجام دادیم.من شیرازم چون چندتا آی وی اف ناموفق داشتم دکترم پیشنهاد داد پارسال انجام دادیم ...

نه همسرم همچنان بالاست ۳۰ درصد ایناست دی اف ایش.

امار و اعداد میگن از سه تا جنین سالم، یکیش به بارداری منجر میشه، این سومی رو بذارین انشالله جواب بگیری.

نمیشه این دفعه دو تا سالم انتقال بدن؟

نه همسرم همچنان بالاست ۳۰ درصد ایناست دی اف ایش.امار و اعداد میگن از سه تا جنین سالم، یکیش به باردار ...

جنین شناس میگه جنین تعیین سلامت شده رو فقط یه دونه انتقال میدیم اگه بشه دوتا تاثیر منفی میذارن روهم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

لاکیلوجان چهارپیش همسرم ازمایش داده یخورده ضعیفه ینی دیگ سنم رفته جواب نمیگیرم توروخدابهم بگوکجابرم من ازقزوینم موندم قزوین برم یاتهران کاش چهارسال پیش ادامه میدادم ترسیدم نرفتم دنبالش

لاکیلوجان چهارپیش همسرم ازمایش داده یخورده ضعیفه ینی دیگ سنم رفته جواب نمیگیرم توروخدابهم بگوکجابرم ...

ببین چیزی که من فهمیدم سن خیلی خیلی مهمه. خب اگه دوست داری برو پیش مهرنوش امیری، همونطور که گفتم به نظرم جنین شناس مهمتره. هزینه ها هم بالاست من نمیدونم الان چند شده من دو سال پیش رفتم پیش امیری. زنگ بزن از نیکان اقدسیه بپرس.

مینا عطایی هم خوبه، اون تو مرکز مام و ابن سیناست.

میگم الان وقتت رو روی دکتر انتخاب کزدن نذار، فقط شروع کن.

اینا همشون خوبن، تقریبا یه مدل دارو هم میدن.

تاحالا درمان دارویی رو امتحان کردی؟

طبق چیزی که توی انتقال قبلیتون یادمه فک میکنم برا شما داروهای کمتری استفاده میکنن.اینجا تعداد و دوز ...

اینجا وقتی پرسود میشم، دو تا صبح و دوتا عصر قرض پروگنیوا (استروژن) میخورم، بعد روز ۱۰ یا ۱۲ میریم اسکن اگه لایه رحمیداشت هوب رشد میکرد، شیاف پروژسترون یکی صبح و یکی عصر میدن، امپول زیر جلدی پروژسترون هم روزی یکی به شکم میزدم و بعدش تاریخ انتقال رو مشخص میکنن. و تا اخر همین سه تا دارو رو میری جلو.

جنین شناس میگه جنین تعیین سلامت شده رو فقط یه دونه انتقال میدیم اگه بشه دوتا تاثیر منفی میذارن روهم

جالبه نمیدونستم تاثیر منفی میذارن روی هم! انگلیس که سکته میکنن وقتی میگی دو تا میخوام بذارم، انقدر باید فرم پر کنی، ولی من دو تا میذارم، چون تست نشدن.

ولی دیدم که تست شده ها رو دو تا میذارن، مثلا اینایی که تعیین جنسیت میکنن دیدم دو تا یا حتی سه تا از یه جنس میذارن، البته تو تعیین جنسیت همه کروموزم ها رو نگاه نمیکنن.

نمیدونم والله! چی بگم.

لاکیلوجان چهارپیش همسرم ازمایش داده یخورده ضعیفه ینی دیگ سنم رفته جواب نمیگیرم توروخدابهم بگوکجابرم ...

سلام عزیزم .

ببخشید من بجای لاکیلو جوابتو دادم،چون قزوین هستی مینا عطایی توکرج هم هست بیمارستان کمالی. بازم بخودت بستگی داره هر طور خودت تصمیم بگیری ..کرج چون بشما نزدیکتر هست زیاد تو مسیر اذیت نشی و زودتر پروسه ی درمانتو شروع کنی به امیدخدا نتیجه میگیری....